KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Közel a bravúrhoz 2019.05.13. 00:00

  Serdülőink a NEKA II-es csapatát fogadták hazai pályán, az első osztály küzdelmeiben.

  Közel a bravúrhoz

  A tabella első felében található vendégek ezúttal is egyértelmű céllal érkeztek: győzni szerettek volna. A balatonparti odavágón 16 góllal bizonyultak jobbnak az Akadémia növendékei, így kíváncsian várta mindenki a csarnokban, ezúttal hogyan muzsikálnak lányaink. Bizton állíthatjuk, mindenki pozitívan csalódott! Az előző mérkőzés nyomokban sem volt felfedezhető a lányokon. Adok kapok alakult ki az első percekben, egy gól itt, egy találat ott. A befejezésbe csúszott időnként egy - egy hiba, ilyenkor ellépett 2-3 találattal a vendég csapat, ám ez sem szegte kedvét lányainknak, visszakapszkodtak, sőt, a vezetést is visszaszerezték. A második játékrészben sem veszítettünk a lendületből, így a 18 -ik percben még 3 találattal előztük meg az akadémiát, és pontosan ilyen különbséggel érkeztünk meg a végjátékba is, ahol behúztuk a kéziféket a befejezéseket tekintve, 5 percen keresztül maradt érintetlen a vendég kapu hálója. Ellenfelünk azonban 4 alkalommal is megzörgette a miénket, így ha nehezen is, de egy találattal megnyerték a mérkőzést.

  Szinte tökéletes mérkőzést volt. - Kezdte értékelését Borbándi István. -  A taktikai utasításokat maradéktalanul betartva, kevés hibával és nagy akarattal játszottunk a NEKA II. ellen. A végjátékkal volt megint a probléma, ezt is tanulni kell a játékosainknak, akik a tavaszi mérkőzések során bebizonyították, hogy megérettek a legmagasabb osztályban való részvételhez.

  Kozármisleny SE - NEKA II. (11-9) 20-21
  Serdülő I. osztály
  Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula

  Kozármisleny SE: Hausznek, Wichmann - Ancil 2, Kornfeld 1, Dézsi F., Bihari 2, Kasziba, Bálványos 1, Takács, Váradi 3, Köpösdi 2, Bácsalmási, Grosics 6, Jarjabka 2, Danis 1, Németh
  Edző: Borbándi István