KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Küzdelmes két pont 2018.12.03. 00:00

  Ifjúsági III. osztályú gárdánk nagyot harcolva nyerte meg mérkőzését a Tamási KC ellen.

  Küzdelmes két pont

  Szombat délután a Borbándi legénység megszerezte idei ötödik győzelmét. Az előjelek nem voltak túl kedvezőek a lányok számára, többen betegséggel küzdöttek a héten, illetve kisebb nagyobb sérülések hátráltatták a heti munkában a csapatot. Ennek megfelelően a mérkőzés sem volt sétagalopp. Az első játékrész 16 -ik percéig döntetlen volt az állás, majd egy rövid hazai zárlat után már ellenfelünk vezetett 7-9 -re. Innenzárkóztunk egy találatra, majd a játékrész lezárásaként vissza is vettük a vezetést egy 4-0 -ás rohammal. 16-13 -as fordulás után ismét kiegyenlített játékot láthattunk, egy találat itt, egy ott. Egyszer egyszer tudtunk 2-0 -ás “rohamokat” produkálni, melyeknek köszönhetően itthon tartottuk a két egységet.

  Borbándi István:
  A hétvégi fordulónak úgy álltunk neki, hogy tudtuk nem leszünk sokan. De arra nem számítottam én sem, hogy alapemberek esnek ki a csapatból, betegség, sérülés miatt. Nem is lehetett más a célunk minthogy bárhogy is, de nyerjünk. Ennek az eredmény alapján eleget tettünk, egy soha nem látott felállással is. Döcögött a játék támadásban és védekezésben is. Rengeteg technikai hiba, eladott labda és a helyzetek gyatra kihasználása végig reményt adott az ellenfélnek arra, hogy pontot, pontokat vegyen el tőlünk. Pozitívumként lehet azonban felsorolni azt, hogy rengeteg 100%-os helyzetet dolgoztunk ki. A befejezéseknél viszont a higgadt, hideg fej hiányzott. Bihari Flóra átlövőként, támadásban és védekezésben is megállta a helyét ami a jövőre nézve reményre ad okot. Az elkövetkező másfél hétben olyan serdülő I. osztályú mérkőzések következnek amik nagyban befolyásolja majd helyezésünket, addigra reméljük a sérültek is felépülnek és kellemes ünnepeket tudunk magunknak okozni.

  Kozármisleny SE - Tamási KC (16-13) 30-26
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Dévai Ádám, Simon Barna

  Kozármisleny SE: Hausznek - Torma, Kornfeld 3, Bihari 5, Kasziba 2, Verebes 7, Bálványos 2, Takács 3, Váradi 1, Grosics, Danis 5, Németh 1, Jarjabka 1
  Edző: Borbándi István