KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Magabiztos siker 2018.10.07. 00:00

  NB II-es csapatunk meggyőző játékkal tartotta itthon a két pontot.

  Magabiztos siker

  A szombati kézilabda maraton részeként U22-es csapatunk a tavalyi szezon végén az NBI/B -től búcsúzó Marcali VSZSE csapatát fogadta hazai pályán. Ennek megfelelően komoly koncentrációval, agresszív védekezéssel indítottuk az összecsapást, aminek meg is lett az eredménye. Ellenfelünk mintha kicsit megszeppent volna fiatal csapatunk magabiztos fellépésén. Rendkívül koncentrált, mozgékony védelmünket nem is igazán sikerült áttörniük, így a félidei 20-10 -es állást nagy örömmel fogadta a 150 fős nézősereg a lelátón. A második félidőben továbbra is megtartottuk a védekezés feszességét, s ennek köszönhetően a záró sípszó pillanatában is 10 gólos különbséget mutatott az eredményjelző.

  Gyulay László érzelmes hangvételben nyilatkozott a mérkőzés után.

  “Egységesen, remek győzelmet arattunk, amit az első félidei nagyszerű védekezéssel alapoztunk meg. Azt gondolom, hogy nem volt rossz teljesítmény egy “hitehagyott” csapattól! Igen! Felálltunk a szerdai meccsből, és megmutattuk, milyen erősek és elhivatottak vagyunk egymás, és a munka iránt! Ezek a lányok rengeteget dolgoznak, alázatosan és példamutatóan. Külön öröm számomra, hogy a 15 éves Köpösdi Zsófi jó játékkal mutatkozott be az NB II “Felnőtt” csapatunkban.”

   

  A lányok legközelebb október 13-án, szombaton 16 órás kezdéssel a Tolna KC csapatát fogadják hazai pályán. Gyertek, szurkoljunk közösen! 

   

  Kozármisleny SE U22 - Marcali VSZSE (20-10) 33-23

  Kozármisleny SE: Vaskó J. , Németh O. - Köpösdi Zs. 3 , Kovács V. 5 , Leitner D. 7 , Lazic V. 3 , Müllerlei B. , Pocsay E. , Réti K. , Fledrich D. 1 , Takács V. 1 , Menyhei R. 3 , Zente E. 1 , Humel L. 4 , Markovics R. 2 , Péter P. 3  

  Edző: Gyulay László