KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Magabiztosan idegenben is 2020.10.12. 00:00

  Serdülőink az I. osztályú küzdelemben a KSA Budapest vendégei voltak

   

  Magabiztosan idegenben is

  A szombati mérkőzés során a mi nevünk mellé került az első találat, s bár erre volt válasza a hazai csapatnak, az 1-1 -es állást követően végig a mi kezünkben volt az irányítás. A hazai gárda második találatára egészen a 12 -ik percig kellett várni, míg mi ez idő alatt összesen 10 alkalommal zörgettük meg a hálót. A szünetben már jelentős, 14 találatos előnyt mutatott a jegyzőkönyv, és bár a második játékrész folyamán kezdett magára találni ellenfelünk, a bajnoki egységek sorsa egy pillanatig sem forgott veszélyben. Magabiztos játékot mutatva gyűjtötték be lányaink a győzelmet a kora délutáni összecsapás során. Szép volt Csajok! 

  Beliczay József: Örülök a csapat teljesítményének. Magabiztosan játékot nyújtottunk, főként az első félidőben. Ennek köszönhetjük a két pontot. Gratulálok a csapatnak! Dolgozunk tovább! 

  KSA Budapest - Kozármisleny SE 21-34 (7-21) 
  Serdülő I. osztály 
  Vezette: Forgács, Vig 

  Kozármisleny SE: Forgács, Harmati, Mohari - Pál-Kovács 2, Bihari 2, Kornfeld 2, Teplán 3, Sasvári, Uhljar, Verebes 3, Bálványos 1, Takács 5, Grosics 6, Kaáli-Nagy 4, Cseri 5, Tóth 1 
  Edző: Beliczay József