KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Magyar Kupa mérkőzés – A főpróba második felvonása 2018.09.11. 00:00

  Ahogy azt korábban is megírtuk, felnőtt csapatunk két felvonással hangolódik a bajnoki rajtra: a második most következik, a Rinyamenti KC otthonában lépünk pályára a Magyar Kupa első fordulójában.

  Magyar Kupa mérkőzés – A főpróba második felvonása

  Az első felvonás végén bizony elégedetten fogadhatták a lányok a tapsot. Nagy arányú győzelemmel tudták le ugyanis a Büki TK elleni felkészülési mérkőzést.

  Jöhet a második, speciális felvonás. Ez egy komoly főpróba lesz, ha úgy tetszik, a nulladik előadás, élesben. Szerdán ugyanis a Magyar Kupa első fordulójában a szintén NB I. B-s Rinyamenti KC otthonába látogatnak Hosszu Bogiék, azzal a nem titkolt céllal, hogy kivívják a továbbjutást. A versenykiírás értelmében a döntetlen is elég ehhez, ám Kovács Tamás vezetőedző egyértelműen győzelmet vár csapatától. 

  – Egy nagyon kellemetlen, jó ellenféllel fogunk találkozni. Kovács Dorina személyében van egy extra gólerős játékosuk, és nagy erősítés számukra, hogy sérüléséből visszatért Nagy Renáta is. Azt gondolom, hogy csak nagyon fegyelmezett, türelmes játékkal van keresnivalónk. Bízom a játékosaimban, és az elmúlt hat és fél hét alatt elvégzett munkában.

   

  Ami nem volt kevés – ezt már mi tesszük hozzá – hiszen a július 30. óta tartó felkészülés során a 10 edzőmérkőzés mellett 75 edzésen vettek részt a lányok!

  – Az edzőmérkőzések úgy alakultak, ahogy terveztem. Sikerült találkozni erős csapatokkal is, és volt olyan is, ahol lehetőség adódott a könnyedebb játékra. Az újonnan érkezők hamar beilleszkedtek a rendszerbe, és kívülről is úgy tűnik, mintha sok-sok éve együtt játszana ez a csapat.

  A 10 eddigi edzőmecccs mérlege:

  • 7 győzelem (Mohácsi TE és Kecskeméti NKSE ellen 2-2, Csurgói NKC, Hódmezővásárhelyi LKC, Büki TK)
  • 2 vereség (Kispest NKK, Orosházi NKC)
  • 1 döntetlen (Szent István SE) 

  – A felkészülés 4-5 nap kivételével rendben lezajlott, de ezen már nem kesergünk. Szerethető, megalkuvást nem tűrő csapatunk lesz idén. Ebből már Kecskeméten sokat visszakaptam. Szeretnénk idén is elnyerni szurkolóink bizalmát, szeretetét. Ezt pedig csak alázattal és az egymás iránti tisztelettel lehet. Többen mondták, hogy mi vagyunk a bajnokság egyik esélyese. Ez nagyon hízelgő, de szerintem van 4-5 hasonlóan erős csapat és nyugodtan mondhatom, hogy az SZKKA ennek az idénynek a legnagyobb favoritja. Ezt a bajnokságot csak ők veszíthetik el. Mi szeretnénk a tavalyi évet túlszárnyalni. Szeretnénk érmet szerezni, és szeretnénk a játék minden elemében előre lépni. Ha a mérkőzések után teljesen kipurcanva terülnek majd el a lányok, akkor bármi is lesz egy-egy meccs vége, én elégedett leszek! – fogalmazott vezetőedzőnk.

  Biztosak vagyunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan mindig lesz nyolcadik játékosunk a szurkolók személyében! Az idei évben is sok szeretettel várunk mindenkit mérkőzéseinken!

  Hajrá Misleny! Hajrá Csajok!