KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Már a fiatalok is dolgoznak 2017.08.01. 00:00

  A felnőtt csapatunk mellett az utánpótlásunk idősebbik fele, az ifik, a serdülők és az U13-asok is megkezdték a felkészülést a következő szezonra.
  Már a fiatalok is dolgoznak

  Immár a fiatalok egy része is belevágott a munkába – számukra is vége tehát a nyaralásnak (legalábbis nagyrészt). Az ificsapatunk Gyulay László vezetésével kezdte meg a felkészülést, a serdülőket új szakember, Farkas Attila irányítja, és szintén most mutatkozott be játékosainak Dányi István, aki az U13-asok vezetőedzője lett.
  – Az előző szezonban negyedik helyen végzett junior csapatunk kilencvenöt százaléka együtt maradt, aminek természetesen örülök – mondta Gyulay László, immár az ifik vezetőedzőjeként. – Egy érkezőnk van csupán, Zente Edina: a beállós a Malév Kassától jött hozzánk. Kapusposzton még mindenképpen erősítenünk kell, mert egyedül Vukmann Viktóriára számíthatok, aki ráadásul sérült. Ezt a problémát mielőbb meg kell oldani, vadásznunk kell kapust!

   

  A lányok nem nulláról kezdték meg a felkészülést, egyéni program alapján már négy hete dolgoztak – így most erre lehet építkezni. Szükség is van a sok és jó munkára, mert a bajnokság nagyon kemény lesz: itt szerepel majd a Győr I. és II., a NEKA I. és II., továbbá a Dunaújváros, a Siófok és a Székesfehérvár korosztályos együttese is.
  – Komoly utánpótlásbázissal rendelkező csapatok lesznek az ellenfelek között. A célunk ennek ellenére az, hogy a középmezőny elejéhez tartozzunk – fogalmazott Gyulay, hozzátéve, hogy ugyanezt a csapatot indítják az NB II. Dél-nyugati csoportjában is, annak érdekében, hogy a 16–18 éves fiatalok szokják a felnőtt mezőnyt és tovább fejlődjenek.