KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Markoc Gabriella: „Messze nem volt tökéletes a felkészülésünk” 2021.10.01. 00:00

  Megyei rangadóra készülünk, szombaton Mohácson csapunk össze a házigazdákkal. A Duna-partiak vezetőedzőjét, Markoc Gabriellát kérdeztük a mérkőzéssel kapcsolatban.

  Markoc Gabriella: „Messze nem volt tökéletes a felkészülésünk”

  Leendő ellenfelünk, a Mohácsi TE 1888 három fordulót követően még nyeretlen a bajnokságban, két vereség mellett egyszer döntetlenezett. Ha a megszerzett pontok számát nézzük, nyilván kijelenthető, hogy nem rajtolt jól, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy Csurgón és a Győri Audi ETO KC U19-nél is csak egy góllal maradt alul.

  – Összességében azt mondhatom, hogy játékban jelentős lépést tettünk előre, de egy pici még minden meccsen hiányzott a győzelemhez – fogalmazott a mohácsiak vezetőedzője, Markoc Gabriella. – Fájó, mert többször is ott volt a kezünkben a lehetőség, például a Komárom elleni hazai meccsen, amelyen tizennyolc ziccert hagytunk ki. Nem is tudtam elmarasztalni a lányokat a játék miatt, mert az nem volt rossz, de a helyzetek kihasználásával nem lehettem elégedett. A végelszámolásnál biztosan nagyon fognak hiányozni a most elvesztegetett pontok.

  markoc_mte.jpg

  Az eredményességet illetően tehát külön utakon jár a két csapat a bajnokság elején, hiszen mi jól kaptuk el a rajtot: három győzelmünkkel száz százalékosak vagyunk és a tabella élén állunk. Bár ez alapján egyértelműen felénk billen a mérleg nyelve a szombati mohácsi meccsen, egy megyei rangadón sosem lehet előre inni a medve bőrére. Még akkor sem, ha leendő ellenfelünk komoly gondokkal küzd.

  – Sajnos nem lehetek bizakodó, mert a héten nem volt még kollektív edzésünk – mondta péntek reggel Markoc Gabriella. – Egyrészt betegség miatt nem volt erre lehetőségünk, másrészt a felnőttek közül négyen visszajátszanak az ifibe, és így nehéz összehangolni azt, hogy mindenki ott legyen az edzéseken. Reálisan nézve messze nem volt tökéletes a felkészülésünk, de az biztos, hogy mindent megteszünk azért, hogy a legjobb formánkat hozzuk a Kozármislennyel szemben! Hogy ez mire lesz elég, nagyban függ attól is, hogy a meccsig össze tudunk-e hozni egy jó közös edzést, amelyen helyre tudnánk tenni mindent.

  Szeptember 2., szombat, 18.00: Mohácsi TE 1888–Kozármisleny SE.