KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Meg kell majd dolgozni a sikerért 2017.12.01. 00:00

  Utolsó hazai meccsünket vívjuk az őszi szezon során, s a Rinyamenti KC elleni bajnokira nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat. Óriási szükség lesz rájuk szombaton (18.00), mert nagy csata elé nézünk, elvégre a negyedik fogadja a hatodikat.

  Meg kell majd dolgozni a sikerért

  Az őszi szezon utolsó három bajnokijából egyet már kipipáltunk: nyertünk Pilisvörösváron, megszereztük a két pontot. Már „csak” négyet kell begyűjtenünk, és nagyon jó szájízzel, elégedetten mehetünk téli pihenőre.

  A hátralévő két feladat közül egyértelműen a korábbi, a szombat délutáni a könnyebb. Egyrészt hazai pályán játszunk, másrészt a Rinyamenti KC nem tartozik a verhetetlen ellenfelek kategóriájába. Ugyanakkor rögtön meg kell jegyezni, az is biztos, hogy ezt a két pontot nem adják majd ingyen, nagyon meg kell érte dolgozni – és szükség lesz csodálatos szurkolótáborunk buzdítására is, akikre méltán büszke a klub, s akiket sokan irigyelnek tőlünk.

  • Beszéltük a lányokkal, hogy ez a meccs majdhogynem fontosabb lesz számunkra, mint a NEKA elleni – fogalmazott vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Hazai pályán be kell gyűjtenünk a két pontot, s talán mi is vagyunk az esélyesek, de a Rinyamenti KC elleni mérkőzés semmiképpen sem tartozik a kötelező győzelmek kategóriájába. Stabil, jó csapatot fogadunk, amelyet jó edző, stratéga irányít. Nagyon alaposan fel kell készülnünk. Nagyon fontos lesz, hogy kevesebb ki nem kényszerített hibát vétsünk, mint ellenfelünk, és a védekezésben türelmesnek és hatékonynak kell lennünk. Ha ezeket megoldjuk, szerintem nyerünk. Az biztos, hogy keményen meg kell dolgoznunk a sikerért.

  A Pilisvörösvár ellen ugyan begyűjtöttük a két pontot, Kovács Tamás mégsem volt elégedett. Ahelyett ugyanis, hogy folyamatosan növeltük volna előnyünket, egy idő után nem koncentráltunk eléggé, emiatt pedig felzárkózott az ellenfelünk.

  • Emiatt alaposan megdorgáltam a csapatot. Azóta javult a hozzáállás az edzéseken, látszik, hogy motiváltak a lányok, odateszik magukat. Van egy olyan mondás, miszerint aki hétközben csak firkál, az nem tud a hétvégén festeni. Nos, úgy érzem, a lányok képesek lesznek festeni…

  Csapatunkból csak Linder Luca és Vig Vivien hiányzik, a többiek mind harcra készek. Hajrá, lányok, meg kell szerezni zsinórban az ötödik győzelmet!