KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Meglett a menetelés böjtje 2020.03.09. 00:00

  Nem volt esélye NB II.-es csapatunknak a harmadik helyezett Szekszárdi FGKC otthonában, tizenegy gólos vereséget szenvedtünk.

  Meglett a menetelés böjtje

  A legutóbbi három bajnokiján veretlen maradt Gyulay László együttese, legutóbb döntetlenezett a Veszprémmel, előtte pedig legyőzte a Tamásit és a Hévízt. Persze mindenki tisztában volt vele, hogy most más kaliberű ellenfél következik – a szekszárdiak éremért küzdenek. Az első félidőben nyújtott teljesítmény ennek ellenére meglepő volt, ennyire gyengén nem szoktak játszani a lányok, harminc perc alatt mindössze hét gólt lőttek és tizenhárom gólos hátrányba kerültek. A szünet után aztán összekapták magukat, ezt a félidőt kettővel megnyerték, de így is nagy különbségű vereséget szenvedtek.

  Gyulay László: – Szép nőnapi meglepetésben volt részem! Számítottam arra, hogy a három hónapos menetelésnek meglesz a böjtje, de ekkora bezuhanást nem vártam, mint amit az első félidő hozott. A második játékrészt lehoztuk, de az is messze volt a valós tudásunktól!

   Szekszárdi FGKC–Kozármisleny SE U22 31-20 (20-7)
  Női kézilabda NB II. Dél-nyugati csoport.
  Vezette: Fehér Viktória, Kékesi Krisztina.
  Kozármisleny SE U22: Bocskor – Acsai 1, Kovács V. 3, Takács 2, Szabó P. 3, Fledrich 3, Köpösdi 1. Csere: Vukmann (kapus), Wichmann (kapus), Dézsi 5, Dobszai 1, Obendorf 1.
  Vezetőedző: Gyulay László.