KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Megszületett az első győzelem 2018.10.09. 00:00

  Serdülő III. osztályú csapatunk megszerezte első győzelmét a bajnokságban. 

  Megszületett az első győzelem

  Egy hazai döntetlen, és egy idegenbeli vereség után, hazai pályán megszerezte első győzelmét Bakonyiné Sütő Diána gárdája. Nehézkesen lendültünk bele a játékba, mind a védekezés, mind a támadás rengeteg hibával működött. Dekoncentrált hazai csapatot láthatott a publikum az első félidőben, aminek meg is lett az "eredménye". Ellenfelünk a mi hibáinkból élt, s ki is használta őket, így 9-8 -as eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A félidőben komoly fejmosást tarthatott edzőnk az öltözőben, ugyanis egy teljesen másik csapat futott ki a pályára a pihegés után. Felkeményedő védekezés, pontos befejezések, labdaszerzésekből pedig könnyű gólok jellemezték játékunkat a második játékrészben, amire a PSN Zrt. 2-es csapatának nem volt válasza, így a végére egy könnyed, nagy arányú győzelmet zsebeltünk be. 

  A Pécs elleni mérkőzés mindig rangadónak számít attól függetlenül, hogy a két csapat jó kapcsolatot ápol egymással. - Kezdte értékelését Sütő Diána - Ez meg is mutatkozott az első felidőben. Lezserül. figyelmetlenül kezdtünk, heteseket, ziccereket hibáztunk. A második félidőben 180 fokos fordulatot vettek a lányok, és így fegyelmezett, kitűnő vedekezéssel, valamint pontos gyors lerohanásokkal már az első 10 percben eldöntöttük a mérkőzést.

  Legközelebb október 10-én lépnek pályára lányaink a Tolna KC ellen, hazai pályán, 17 óra 15 perckor. 

  Kozármisleny SE - PSN Zrt. 2. (9-8) 28-12

  Kozármisleny SE: Bartók D. , Kulcsár E. - Fridrich V. 8 , Torma V. , Ócs L. , Teplán K. 6 , Sasvári T. 2 , Uhljar B. , Kulcsár E. , Rigó I. 4 , Hengl S. 2 , Cseri Z. 5 , Tornyos K. 1 

  Edző: Bakonyiné Sütő Diána