KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Megvan az első: győztünk Komáromban! 2021.09.11. 00:00

  Felnőtt csapatunk semmit sem bízott a véletlenre, magabiztos teljesítménnyel nyertünk a Komárom vendégeként.

  Megvan az első: győztünk Komáromban!

  Nem igazán tudhattuk, mire számíthatunk a mezőny újoncától, így nem csoda, hogy az elején kicsit idegesek voltunk. Aztán hamar rájöttünk, hogyha hozzuk a tőlünk megszokott teljesítményt, csak magunkra figyelünk, akkor nagy baj nem lehet!

  Az első félidőben még nem igazán tudtunk meglépni a házigazdáktól, döcögött a támadójátékunk – mindössze tizenegy gólt szereztünk, igaz, csak nyolcat kaptunk. A szünet után aztán rátettünk egy lapáttal, még szigorúbban védekeztünk, s bár ekkor sem szórtuk a gólokat, folyamatosan nőtt az előnyünk. Végül egy híján tízzel nyertünk, vagyis nagyon jól kezdtük a bajnokságot!

  Bravó, lányok!

  – A bajnokság első mérkőzése nagyjából mindig feszült, ideges, főleg, ha idegenben kell lejátszani – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – A nagy akarás miatt mi is idegesen mentünk bele a meccsbe, de szerencsére sikerült rendezni a sorokat. Láttuk, hogy mire van még szükség a továbbiakban, tisztában vagyunk vele, mit kell javítanunk, jobbá tennünk. Kell még idő. Gratulálunk a csapatnak a megérdemelt győzelemhez, a hazaiaknak pedig a korrekt játékhoz! Megyünk tovább!

  Komáromi VSE–Kozármisleny SE 14-23 (8-11)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Ferenczi (kapus) 31/18, Tóth I. (kapus) 1/0, Grénus 2/0, Schäffer 5/3, Markovics 1/0, Szabó 2/1, Brettner 1/0, Szemmelrock 6/2, Hornyák, Varga 9/7, Halász 1/0, Scheffer 12/9, Péter P. 1/1, Tobak 1/0, Bánhidi.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.

  (A játékosok neve mögött a kapusoknál a lövés/védés, a mezőnyjátékosoknál a lövés/gól számokat tüntettük fel.)