KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Megvan az első pont! 2020.02.11. 00:00

  Hazai pályán sikerült megszerezni egy pontot a felsőházban

  Megvan az első pont!

  U14-es gárdánk nehéz hét után szállt harcba vasárnap. Betegséghullám söpört végig a csapaton, így a felkészülés messze nem volt ideális a hétvégére, ám ennek ellenére derekasan helytálltak a lányok, akik közül néhányan betegen is vállalták a csapatért a pályára lépést.

  Az első találkozó során a hibátlanul menetelő PC Trade Szegeddel találkoztunk. A kezdő játékrész derekáig jól tartottuk magunkat, ám utána ellépett ellenfelünk, mely magabiztos játékkal mutatta meg, miért is vannak ők a tabella élén, sőt, talán egy kicsit túlzó is lett a különbség a végére. Érkezhetett a második mérkőzés a Gyöngyösi KK ellenében, mely számunkra egyértelműen prioritást élvezett. Jól indítottunk, így sikerült egy lélegzetvételnyi előnyt kiharcolni, ám ellenfelünk nem adta fel, így a végjátékba fej-fej mellett érkeztek meg a gárdák. Olyannyira, hogy a záró sípszó pillanatában is döntetlen állt a kijelzőn, ezzel csapatunk megszerezte első pontját a felsőházi küzdelmek során! 

  Bareith Judit: Szombaton még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk -e állni, mivel a csapat nagy része egész héten beteg volt, van aki még most is. Ennek fényében örülök a megszerzett egy pontnak is, többen úgy vállalták a fordulót, hogy nem voltak egészségesek. Az első mérkőzésen nálunk erősebb csapattal találkoztunk. Jól indult a mérkőzés, az első félidő felénél még fej-fej mellett haladtunk. Utána ellépett ellenfelünk, és a mérkőzés végére nagyarányú győzelmet aratott. Úgy gondolom, hogy ennyi nincs a két csapat között, és a következő mérkőzésünkön ezen javítani is fogunk. A második mérkőzés végig szorosan alakult, nem sokon múlt, hogy megszerezzük a két pontot. Egy döntetlennel zártuk a napot, és ezzel megszereztük első pontunkat a felsőházban. Remélem, hogy a következő fordulóban már győztes mérkőzésünk is lesz.

  Kozármisleny SE - PC Trade Szeged (9-17) 12-31
  U14 I. Osztály 
  Vezette: Gyenis, Rosenberger

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 1, Török, Solymosi, Jelena 3, Lubiczki, Szabó, Szentes 1, Rigó 4, Zubán, Pintér 2, Teplán 1, Kun 
  Edző: Bareith Judit 

  Gyöngyösi KK - Kozármisleny SE (7-8) 18-18
  U14 I. Osztály 
  Vezette: Csányi, Győri 

  Kozármisleny SE: Horváth, Mohari - Köpösdi, Török 1, Solymosi 1, Jelena 1, Lubiczki, Szabó, Szentes 2, Rigó 4, Zubán, Pintér 5, Teplán 4, Kun 
  Edző: Bareith Judit