KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Menekülés a győzelembe 2018.12.03. 00:00

  U22-es csapatunk a november 25-én elszenvedett vereség után javítási vágytól égett, főképp hazai pályán.

  Menekülés a győzelembe

  A Gyulay tanítványok egész héten kőkeményen dolgoztak, hogy a legutóbbi eredményt feledtessék. Elsősorban magukkal. Harcos, nehéz összecsapásra számítottunk a Tamási KC ellenében, akik a Marcali VSZSE csapatát verték meg igen magabiztosan (29-19), a hétvégi fordulót megelőzően. De csalódnunk kellett. Ellenfelünk cserejátékos nélkül érkezett a mérkőzésre. Akik itt voltak közülük, becsülettel küzdöttek, s hajtottak, ám nem volt esélyük a teljes sebességen játszó fiatalok ellen. Az első félidő 19-8 -as különbséggel zárult, s bizony a második sem tartogatott meglepetéseket, így a vége egy nagyon könnyed győzelem lett: 43-14.

  Gyulay László egy kicsit csalódott volt a mérkőzést követően. Szeretett volna egy kemény csatát, ahol lányai gyakorolhatják a kérteket:

  Sokat dolgoztunk a héten, mert szerettük volna kijavítani a siófoki meccset, illetve most jönnek az ifi bajnokságban fontos összecsapások. Egy éles mérkőzésre készültünk, ezért csalódottak voltunk, amikor láttuk, hogy ellenfelünk hogy állt fel. Ez rányomta bélyegét az első félidőre, de a másodikban már azt tettük amit ilyenkor kell. Megtiszteltük az ellenfelet,, így ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

  Kozármisleny SE U22 - Tamási KC (19-8) 43-14
  NBII Felnőtt, Dél-Nyugat
  Vezette: Dévai Ádám, Simon Barna

  Kozármisleny SE Németh, Vaskó, Vukmann - Köpösdi 2, Acsai, Kovács 9, Lazic 6, Müllerlei 1, Pocsay 4, Réti 1, Fledrich 4, Takács 3, Menyhei 4, Zente 1, Kozsán 1, Humel 7
  Edző: Gyulay László