KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Mertünk nagyot álmodni: VIP Pártolói Klubot alapítottunk! 2021.06.30. 00:00

  Egyesületünk vezetősége álmodott egy nagyot: a kozármislenyi sportcsalád eddig is olyan közösség volt, amely értéket teremtett, amelyhez nagyon jó érzés volt tartozni, mostantól pedig pártolói tagként is lehet csatlakozni klubunkhoz!

  Mertünk nagyot álmodni: VIP Pártolói Klubot alapítottunk!

  Klubunk tagjai a kézilabdasport megszállottjai. Évek óta sikeresen építkezünk: a legutóbbi szezonban felnőtt csapatunk ezüstérmes lett a bajnokságban és a Liga Kupában is, utánpótlásunkban pedig több mint kétszáz gyerek kézilabdázik, csapataink az országos első osztályban szerepelnek.

  2015 tavaszán álmodtunk egy világot magunknak! Azt vizionáltuk, hogy Baranya megyében újra lesz NB I-es női csapat, s felépítünk egy olyan közösséget, ahová jó tartozni, ahová a szülők szívesen engedik el gyermekeiket, és ahová ők maguk is szívesen jönnek.

  Úgy gondoljuk, ezt sikerült megvalósítanunk! Van egy olyan sportszervezetünk, amely minden téren eredményes: szakmai, gazdasági, fejlesztési és beruházási területen is sok sikert értünk el az utóbbi években. Erre nagyon büszkék vagyunk!

  Most pedig eljött az a pillanat, amikor helyére kell tennünk a hegy csúcsát! Ki akarjuk nyitni a megálmodott világ kapuját, meg szeretnénk mutatni közösségünket, a benne rejlő lehetőségeket!

  Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, egyedülálló kezdeményezéssel rukkoltunk elő! Egyesületünk vezetősége VIP Pártolói Klubot alapított, amelynek a célja az, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk, legyenek részesei a mislenyi sportcsaládnak – hogy megvalósíthassuk álmainkat, példát mutathassunk gyermekeinknek összetartásból, összetartozásból.

  Tisztelt Partnerünk, kedves Barátunk: csatlakozz klubunkhoz, mint pártolói tag!

  A VIP Pártolói Klubbal kapcsolatban részletek:

  http://www.kozarmislenyse.hu/vip-partoloi-klub

  Kovács Tamás: Nagyon pozitív fogadtatása van a támogatók körében ennek a kezdeményezésnek. Az elmúlt két hétben kb. 20 partnerhez jutottam el és örömmel jelentem, hogy gyakorlatilag eddig mindenki csatlakozni kíván a pártoló klubhoz. Nagyon fontos kiemelnem, hogy a pártoló csomagok "egyszerű halandók" számára is kínál csatlakozási lehetőséget, de vállalkozásként is érdemes csomagot választani! A fő cél, hogy egy kiváló közösséget hozzunk létre!

  A klubhoz való csatlakozáshoz keress bennünket a kozarmislenyhandballse@gmail.com e-mail címen vagy Kovács Tamás elnököt a +36-30-44-34-732-es telefonszámon!