KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Mohácson jártak U11-es lányaink 2020.10.14. 00:00

  Két csapat képviselte egyesületünket a szombati Gyermekbajnoki fordulón

  Mohácson jártak U11-es lányaink

  Ahogyan a többi korosztályban, itt is Kozármisleny SE-Kék, illetve Kozármisleny SE-Fehér néven indulnak lányaink, korosztály alapú bontásban. A “Kékek” csapata játszik saját korosztályában, míg a “Fehérek” fiatalabbként az idősebbek közt mérettetik meg magukat. 
  Mindkét gárda két-két mérkőzésen mutathatta meg, hol is tart a kézilabda elsajátításában. Kovács Enikő kék csapata a házigazda Mohácsi TE 1888, és a Harkányfürdő SE csapata ellen szorgoskodhatott, Polics Tímea, és Halász Bernadett gárdája pedig szintén a hazaiakkal kezdte a napot, míg másodikként a Sellye VSK csapata ellen futhattak ki a küzdőtérre. 

  Kozármisleny SE-Kék - Mohácsi TE 1888 
  Harkányfürdő SE - Kozármisleny SE-Kék  

  Kozármisleny SE-Kék: Almási, Bauer, Antolovics, Csii, Szugfill, Horváth, Pólya, Takács, Tajti, Vadasy, Mohai, Werner 
  Edző: Kovács Enikő 

  Kovács Enikő: Sajnos a betegségek megritkították a sorainkat, viszont így a fiatalabbaknak is lehetőség nyílt megmutatni tudásukat. Amit eddig tanultunk, nagyrészt viszont láttam, főleg a védekezésünk keménysége és a tudatosabb mozgások látszanak már. Támadásban szépen indulunk el két védő közé, a technikai dolgokon még sok javítani valónk van.

  Mohácsi TE 1888 - Kozármisleny SE-Fehér
  Kozármisleny SE-Fehér - Sellye VSK 

  Kozármisleny SE-Fehér: Brigovácz, Fazekas, Grácz, Horváth, Lakatos, Lovász, Pataki, Rázsics, Rumszauer, Soós, Till 
  Edző: Polics Tímea, Halász Bernadett 

  Polics Tímea: Nagyon várták már a gyerekek hogy ennyi kihagyás után újra mérkőzést játszanak. A KSE Szederkénnyel alkottunk vegyes csapatot. Nagyon sok gyereknek ez volt élete első nagypályás mérkőzése, ahhoz képest nagyon sok jó dolgot láttam tőlük! Van még hová fejlődni de megyünk tovább a megkezdett úton!