KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Mohácsról is elhoztuk a két pontot! 2021.04.25. 00:00

  Nagyon megdolgoztak a lányok a győzelemért Mohácson, három góllal nyertek, s készülhetnek a Liga Kupa elődöntőjére.

  Mohácsról is elhoztuk a két pontot!

  A baranyai rangadó nem úgy indult, ahogy szerettük volna, a mérkőzés első részében ugyanis a hazaiak akarata érvényesült. A mohácsi lányok a 11. percben Takács Eszter góljával már 7-4-re vezettek, de ennél jobban nem engedtük őket meglépni. Az első félidő hátralévő részében szigorúbban védekeztünk és sokkal hatékonyabban támadtunk, így aztán fordítottunk, s kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre.

  A második félidőben egy ideig nem változott a különbség, hol az egyik, hol a másik csapat szerzett gólt. A 46. percre azonban sikerült még kettővel megfejelnünk előnyünket, Scheffer Zsanett találatával már 22-18-ra vezettünk, s érezhető volt, hogy kézben van a meccs. A hátralévő negyedórában nem is hibáztunk, tartottuk a különbséget és végül magabiztosan, 29-26-ra győztünk.

  Zdenko Kordi: – Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, amelyet egy nagyon érdekes mérkőzésen szereztek meg. Az első félidő végén sikerült kicsit ellépnünk a hazai csapattól, és ezt az előnyt a folytatásban sikerült megtartani, sőt, időnként növelni, amivel el tudtuk eldönteni a meccset. A kollektíva győzelme volt ez! Sok időnk nincs a következő mérkőzésig, hiszen szerdán már hazai pályán fogadjuk a Kispestet a Liga Kupa elődöntőjében. Bravó, csajok, csak a Misleny!

  Mohácsi TE 1888–Kozármisleny SE 26-29 (14-16)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Polics 10, Scheffer 4, Halász 3, Linder 3, Grénus 3, Schäffer 2, Markovics 2, Hornyák 1, Péter P. 1, Tobak, Takács, Kovács V., Fledrich, Szabó P.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.