KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Most kell bizonyítanunk! 2018.10.05. 00:00

  Rövid időn belül a második rangadót játssza felnőtt csapatunk: ezúttal a NEKA együttesét fogadjuk, amely ellen még sosem nyertünk. Itt az idő!

  Most kell bizonyítanunk!

  Ha az egymás elleni múltat nézzük, akkor nem túl rózsás a helyzet, hiszen az eddig lejátszott hat mérkőzésből mind a haton az akadémisták kerültek ki győztesen. De egyszer minden sorozat megszakad. Ezt tervezik most Kovács Tamás tanítványai is.
  – Jelentős változáson, fejlődésen megyünk keresztül. Igaz, hogy nem játszunk még tökéletesen, de idén olyan erősek vagyunk mentálisan, hogy a legnehezebb pillanatokban is képesek vagyunk változtatni, megújulni. Ezúttal azonban abban is bízom, hogy végig a mi akaratunk érvényesül – hangzott el a vezetőedzőtől.

  A NEKA csapatánál jelenleg amolyan generációváltás zajlik. A tavaly kimondottan sikeresen szereplő (2. hely) csapatból ma már többen az I. osztályban vagy az NB I. B-ben szerepelnek. A kispadon is váltás történt. Bohus Bea helyét ifj. Kiss Szilárd vette át. Ellenfelünk keretében hemzsegnek a korosztályos válogatottak (junior, ifi, serdülő) és Szabó Luca személyében egy kozármislenyi nevelésű sportolót is találunk. (Információink szerint Luca nem fog pályára lépni sérülés miatt.)

  – Fiatal, tapasztalatlan, de fizikailag és technikailag is jól felkészített ellenféllel fogunk találkozni. Egy percre sem állhatunk meg, mert azt azonnal góllal bünteti a NEKA. Tapasztalt, erős edzői páros ül a kispadon. Biztos, hogy nagy csata várható. Bízom csapatunk feszes védekezésében. Ez lehet a döntő. Természetesen győzelemet várok a lányoktól.

  Így vannak ezzel a szurkolók is, aki szintén készülnek a szombatra, amikor is a felnőtt NB I. B-s meccs előtt NB II., ifi és serdülő meccsen is szurkolhatunk korosztályos csapatainknak.

  Szombati program
  12:30 Kozármisleny III.–PSN ZRT 2. (serdülő III. o.)
  14:15 Kozármisleny–Marcali VSZSE (ifjúsági III. o.)
  16:00 Kozármisleny–Marcali VSZSE (NB II. felnőtt)
  18:00 Kozármisleny–NEKA (NB I. B)
  Az utánpótlás mérkőzésekre a belépés díjtalan (ide tartozik az NB II.-es felnőtt mérkőzés is). Az NB I. B-s mérkőzésre a felnőtt belépő 800 Ft, a diák és nyugdíjas 400 Ft. 14 év alatt, illetve az egyesület igazolt sportolói részére a belépés díjtalan. Az érvényes bérletek mellett más bérlet vagy igazolvány csak előzetes regisztráció után használható.