KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nagyon haraptak a lányok 2018.04.14. 00:00

  Nagyon jó napot fogott ki csapatunk, a félidőben már tíz góllal vezetett a Gárdony-Pázmánd elleni hazai meccsen, s végül pont ekkora különbséggel győzött.

  Nagyon haraptak a lányok
  Semmi esélye nem volt a Gárdony-Pázmánd együttesének. Ezúttal haraptak a lányok, s az első perctől kezdve tudatosították ellenfelükben, hogy a két pont itt marad Mislenyben. Nagy iramot diktáltunk az első félidőben, tizenöt gólig jutottunk, s hogy ha nem hibázunk, könnyedén meglehetett volna a húsz is. Eközben hátul is rendben voltunk, az öt kapott gól önmagáért beszél. A második félidőben már nem tudtuk növelni a különbséget, de ezzel együtt csak dicséret illeti a lányokat, mert nagyon magabiztosan hozták ezt a meccset, és sok szép pillanattal ajándékozták meg a szurkolókat.

  Extra motivált csapatot kaptam ezen a mérkőzésen, amivel az első félidőben el is döntöttük a meccset – értékelt Kovács Tamás vezetőedző. – Ezt nagyon jó volt látni, leginkább azért, mert nagyon sokat tettünk ezért a héten. Ezzel a hozzáállással, ezzel a motivációval sok szép pillanatot fogunk még szerezni a szezonban. Jövő héten rangadó vár ránk Szekszárdon. Nagyon komolyan fel fogunk készülni rá, hogy a negyedik helyünk meglegyen. Nehéz meccs lesz.

   

  Kozármisleny SE – Gárdony-Pázmánd NKK 28-18 (15-5)

  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport. Kozármisleny SE: Gadányi – Schäffer 2, PALOTÁS 5, SPÁN 1, Szemmelrock 5, Ragoncsa 2, HOSSZU 6. Csere: Vig (kapus), RADOCHAY (kapus), Halász 1, Linder, Tóth T., SZÖLLŐSI 2, Vadász, Markovics 3, Rideg 1.

  Vezetőedző: Kovács Tamás.