KOZÁRMISLENY SE

handball team

  „Nagyon jó a csapatszellem” 2019.08.16. 00:00

  Négy napig Siófokon edzőtáborozott serdülő csapatunk, amely kiváló körülmények között készülhetett Bakonyiné Sütő Diána vezetésével. A sok munka mellett az utolsó napon azért a Balatonra is leugrottak a lányaink.

  „Nagyon jó a csapatszellem”

  Három hete edzenek már serdülőink, július végén kezdődött a munka. Muszáj volt belevágni, hiszen szeptember elsején már rajtol a bajnokság: Bakonyiné Sütő Diána vezetésével a serdülő I. osztályban és az ifi III. osztályban szerepel majd a csapat, amelyet 2004-es, 2005-ös és 2006-os születésű gyerekek alkotnak.

  – Nagyon tehetséges ez a társaság, nem véletlen, hogy három játékost elcsábítottak tőlünk: Bartók Dorina Dunaújvárosban, Dézsi Nikol és Hengl Sarolta pedig a NEKA együttesében folytatja – mesélte Bakonyiné Sütő Diána. – Van két újoncunk is, a jobbátlövő Varga Gabriella a Mohácstól, a kapus Nagyvizeli Jázmin pedig a Csurgótól érkezett hozzánk. Szépen beálltak a sorba a nagyobbak, vagyis a 2004-esek, jó a csapatszellem, és ez a legfontosabb. Ebből így bármi kisülhet.

  Csapatunkban nincsenek nyurga átlövők, 180 feletti lányok, inkább a gyorsaságával érvényesülhet majd ez a társaság. Egyelőre nem igazán tudni, milyen lesz a mezőny, így aztán pontos célt sem tűztek az együttes elé – a lényeg, hogy fejlődjenek a játékosaink és kihozzák magukból a maximumot.
  Néhány napja Siófokon edzőtáborozott a csapat, ahol kiválóan dolgoztak Bakonyiné Sütő Diána tanítványai. Persze ilyen körülmények között talán még az edzéseket is könnyebb végigcsinálni.

  – Tényleg csodálatos volt minden! Kényelmes szobák, csendes helyen lévő kollégium, ráadásul minden egy helyen van, futópálya, konditerem... Szuper volt! Nem mellesleg: tizenöt percre volt a Balaton, amit az utolsó nap ki is használtunk, leugrottunk a lányokkal.

  A serdülő I. osztályban csapatunk az első fordulóban (szeptember 1.) a Szombathelyi KKA együttesét fogadja.