KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nagyon jót gyakoroltunk 2018.09.08. 00:00

  Túl vagyunk az utolsó felkészülési mérkőzésünkön is: nagy különbségű győzelemmel hangoltunk a szerdai Magyar Kupa meccsre.

  Nagyon jót gyakoroltunk
   
  A Büki TK elleni felkészülési mérkőzés első negyedórájában adok-kapok játékot láthattak szurkolóink, mindkét csapat sokat hibázott, és ekkor jellemzően ezekből élt mindenki. A félidő második felében felkeményedett a védekezésünk, itt és a kapuban is szép teljesítményeket láthattunk. Ennek köszönhetően aztán jöttek is a gyors gólok, és a félidőre hatgólos előnyre tettünk szert.
  A második félidő első felében ugyanezt a szigorú védekezést nyújtottuk, és a tizenöt perc alatt bekapott mindössze három gól el is döntötte a mérkőzést. Ekkor egy kicsit elkényelmesedtünk, több esetben is lassan rendeződtek vissza lányaink. Eredménye az lett, hogy Kovács Tamás magához rendelte csapatát: rövid, de hatásos volt a mondandója, mert a lányok ezt követően ismét fegyelmezetten játszottak, és az utolsó tíz percben csak két gólt engedélyeztek Bölöni Roland együttesének. A mérkőzés végeredménye egy időn túli hétméteressel alakult ki, amelyet Réb Fanni értékesített.
   
  A bajnoki rajt előtti utolsó előtti felkészülési mérkőzésünket játszottuk. A legfontosabb célunk a gyakorlás volt – kezdte értékelését Kovács Tamás vezetőedzőnk. – Próbáltunk a lehető legkisebb hullámvölgyekkel kézilabdázni, ami többé-kevésbé sikerült. Sajnos indokolatlanul sok volt az eladott labda, amely a rangadókon komolyan számítani fog. Voltak biztató jelenetek és teljesítmények, kiemelni nem akarok senkit. Más célokért küzd a két csapat, így az eredményből sem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Szerdán a Magyar Kupa első fordulójában ennél jóval nehezebb dolgunk lesz.
   
  Kozármisleny SE – Büki TK 38-20 (18-12)
  Női kézilabda felkészülési mérkőzés.
  Kozármisleny SE: Vig – Hosszu 3, Gulya 2, Szemmelrock 3, Polics 3, Palotás 3, Markovics 6. Csere: Radochay (kapus), Tóth T. 7, Ragoncsa 3, Halász 3, Péter P. 3, Réb 2, Schäffer, Linder.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.
  A mérkőzés alakulása. 10. perc: 6-4, 20. perc: 13-10, 45. perc: 26-15, 55. perc: 35-18.
  Hétméteresek: 4/3, ill. 2/2.
  Kiállítások: 0, ill. 0 perc.