KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nagyon megdolgoztattuk a tabella éllovasát! 2021.02.15. 00:00

  Jól játszottunk, nagy csatára kényszerítettük az éllovast, s bár végül kikaptunk a Budaörs otthonában, emelt fővel jöhettünk haza!

  Nagyon megdolgoztattuk a tabella éllovasát!

  Jól kezdtük a mérkőzést az NB I. B Nyugati csoportját vezető Budaörs otthonában, koncentráltan, motiváltan kézilabdáztunk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen jó ideig fej-fej mellett haladt a két csapat. A 12. percben még 6-6-ot mutatott az eredményjelző, ám innentől inkább a hazaiaknak jött ki a lépés az első félidőben, s ennek köszönhetően kétgólos előnnyel mehettek a szünetre.

  A folytatásban is derekasan helytálltunk, tartottuk magunkat! Nagyon sokáig nem engedtük, hogy a Budaörs meglépjen, s arra is volt sanszunk, hogy egyenlítsünk – ki tudja, nem remegtek-e volna meg akkor a házigazdák?! A félidő második felében azonban négygólosra nőtt a különbség, amit már nem tudtunk ledolgozni, így végül 28-25-re kikaptunk. Nagyon megdolgoztattuk a bajnoki cím elsőszámú várományosát, amiért nagy dicséret illeti a lányokat!

  Zdenko Kordi: – Gratulálok a Budaörs csapatának! Az utóbbi tíz napban több problémával bajlódtunk, s a mérkőzésre sem tudtunk teljes csapattal kiállni betegségek miatt. Megvoltak a meghatározott feladataink a játékban, amiket a meccs nagy részében jól oldottunk meg, ám nem volt meg a folytonosság. Úgy gondolom, jól játszottunk a veretlen Budaörs otthonában, egészen magas színvonalú kézilabdát láthattunk. Bizonyos elemekben előreléptünk, amivel elégedett vagyok, dolgozunk tovább a terveink alapján. Gratulálok a csapatom hozzáállásához!

  Moyra-Budaörs Handball – Kozármisleny SE 28-25 (15-13)

  Női NB I. B Nyugati csoport. Kozármisleny SE: Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 6, Scheffer 6, Tobak 5, Schäffer 3, Hornyák 3, Grénus 1, Takács 1, Markovics, Szemmelrock, Linder, Fledrich, Köpösdi, Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi.