KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nagyon nehéz meccs előtt állunk 2019.11.15. 00:00

  Idegenben, a NEKA otthonában lép pályára vasárnap felnőtt csapatunk: miután a negyedik helyezett fogadja a harmadikat, várhatóan nagy csata vár ránk.

  Nagyon nehéz meccs előtt állunk

  Nagyon jól szerepel csapatunk az NB I. B-ben, az eltelt hét forduló alatt hatszor győztek Kovács Tamás tanítványai, s mindössze egyszer szenvedtek vereséget. Jó passzban vagyunk tehát, s bízunk benne, hogy ez a remek sorozat most vasárnap is folytatódik. A NEKA otthonába látogatnak Markovics Rebekáék, ahol biztosan nem lesz könnyű dolguk, ugyanis leendő ellenfelünk ott van közvetlenül mögöttünk – csak két ponttal gyűjtött kevesebbet nálunk.

  – A Vasas elleni mérkőzés óta sikerült visszatérnünk a helyes útra – fogalmazott Kovács Tamás vezetőedző. – Az a vereség lelkileg megviselte a társaságot. Azóta játszottunk egy stabil meccset a Csurgóval: nem brillíroztunk rajta, de furcsa is lett volna, ha ezt tesszük, mert előtte elvégeztünk egy minialapozást. Megvan az eredménye, ugyanis fizikálisan kifogástalan állapotban van a csapat, a tesztek is ezt mutatják.

  Szükség is lesz az erőre és a gyorsaságra, mert leendő ellenfelünk is tökéletesen fel van készítve. Fiatal, zömmel 17–19 éves játékosokról van szó, akik fizikálisan és technikailag is jók, sokat futnak, képzettek, taktikailag érettebbek a korosztályuknál.

  – Nagyon nehéz meccs lesz ez. Egy rangadó, egy igazi erőfelmérő előtt állunk, amelyen szeretnénk két pontot szerezni. Fegyelmezett, okos, taktikus játékot kell nyújtanunk, észnél kell lennünk: tudnunk kell, mikor lassítsuk, mikor gyorsítsuk a játékot – mondta Kovács Tamás.

  Csapatunkból Péter Panna mellett hiányozni fog Leitner Dorina is, aki a közelmúltban agyrázkódást szenvedett – két hétig nem számíthatunk rá.

   

  November 17., vasárnap, 18.00: NEKA–Kozármisleny SE.

  Játékvezetők: Őri Erika, Pozdena Erika.