KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Negyedik hely 2019.05.14. 00:00

  Ifjúsági III. osztályú gárdánk az utolsó mérkőzésétől függetlenül a negyedik helyen végez az év végi elszámolás során.

  Negyedik hely

  Vasárnap Tamásiba utaztak lányaink azzal a tudattal, ha megnyerik a mérkőzést, az utolsó, hazai pályán rendezendő összecsapás tét nélküli lesz. Az első játékrész során nem sikerült ellenfelünket magabiztosan két vállra fektetni. Többször is elléptünk 2-3 találattal, ám a hazai gárda mindig megtalálta a visszavezető utat, így a szünetben 1 apró találat választotta el a két csapatot, méghozzá a mi javunkra. A rövid szusszanás után azonban rendre megtaláltuk ellenfelünk gyenge pontjait, amivel folyamatosan hízlaltuk a különbséget egészen 8 gólig. Innentől kezdve már csak arra koncentráltak lányaink, hogy be tudják osztani az erejüket, és az előnyt a lefújásig. Meg is oldották ezt a feladatot, így magabiztos, 6 találatos győzelemnek örülhettek, valamint a negyedik helyezés bebiztosításának.

  Ezzel a győzelemmel az Ifi III. osztályban a 4-ik lett a csapat. - Állapította meg Borbándi István. - Gratulálok a lányoknak, hiszen a sok részsiker adhat nagy önbizalmat amit későbbiekben tudnak hasznosítani.

  Szép volt lányok!

  Tam-Bau Tamási KC - Kozármisleny SE (15-16) 28-34
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Ritter András, Soros Csaba

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld 2, Dézsi F. 5, Bihari 2, Kasziba 2, Bálványos, Takács 3, Váradi 6, Bácsalmási 3, Grosics 6, Jarjabka 5, Danis, Németh
  Edző: Borbándi István