KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nehéz lesz, de nem lehetetlen 2018.03.09. 00:00

  Az utóbbi három körben nem hibáztunk, kipipáltuk sorrendben a Marcalit, a VKL SE Győrt, majd a Csurgót is, s bízunk benne, hogy behúzzuk zsinórban a negyedik győzelmünket is. Nem lesz könnyű dolgunk a Szombathelyi Haladás otthonában, de lendületben vagyunk.

  Nehéz lesz, de nem lehetetlen

  Nagyon szorgosan gyűjtögeti csapatunk a pontokat tavasszal, már nyolcnál tartunk. Szombaton délután eljuthatunk tízig: a Szombathelyi Haladás otthonában jó esélyünk van a győzelemre. A leendő házigazda a tizedik helyen áll tizenkét ponttal, míg mi a harmadikon huszonhéttel, vagyis sokkal jobban szerepelünk, ugyanakkor ezt a sikert biztosan nem fogják könnyen adni.

  Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk – mondta vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Több ok miatt is. Egyrészt le kell majd győznünk a távolságot, messzire megyünk, ami mindig okoz egy kis fásultságot. Másrészt egy olyan csapathoz látogatunk, amelyet kifejezetten jól menedzselnek. Nincs rajtuk teher, nincs rajtuk nyomás, ráadásul nemrég adták át az új arénájukat. Nem mellesleg legutóbb nyertek Marcaliban, ami biztosan jót tett a hangulatnak. Motiváltak lesznek, s miután nekik nincs veszítenivalójuk, nem lesz könnyű dolgunk.

  Nem baj, ettől még simán nyerhetünk! Ha csapatunk kiadja magából a maximumot és mindenki odateszi magát, kétségtelenül képesek vagyunk arra, hogy két pontot szerezzünk. Bár ellenfelünk játékosai között sok a korábbi ETO-nevelés, akik technikailag igen képzettek, s támadásban gólerős a Haladás, a védelme sebezhető – nekünk ezt ki kell használnunk.

  Jó hír, hogy vezetőedzőnk elmondása alapján a héten minden rendben volt csapatunknál, a lányok sokat és jól dolgoztak. Reméljük, hogy ennek meglesz az eredménye! Hajrá, Misleny!

   

  A forduló párosításai: Szombathelyi Haladás–Kozármisleny SE, VKL SE Győr–Csurgói NKC, Swietelsky-Szombathely–Marcali VSZSE, Győri Audi ETO KC U18–EU-Fire Mosonmagyaróvár, Pilisvörösvári KSK–Rinyamenti KC, Gárdony-Pázmánd NKK–Mohácsi TE.