KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem a mi napunk volt 2019.11.07. 00:00

  Serdülő és ifjúsági csapatunk is a DKKA vendégeként lépett pályára hétközi fordulóban

  Nem a mi napunk volt

  A szokásoknak megfelelően a fiatalabb csapatok összecsapásával indult a nap, melyet nem kezdtünk igazán jól, 10 perc játék után 4 találat volt a hazai csapat előnye. A játékrész végére innen még visszajöttünk 2 találatra, és úgy tűnt, sikerül rendezni a sorokat, ám érkezett a fekete leves a második 25 perc első felében. A hazaiak előhúztak a kalapból egy 7-0 -ás sorozatot, ami gyakorlatilag megpecsételte a sorsunkat, ezzel együtt a mérkőzés végkimenetelét is. Bár magunkra találtunk a hátralévő időben, közelebb lopózni nem sikerült, így egy sima hazai győzelmet láthatott a publikum. 

  Bakonyiné Sütő Diána érthetően nem volt boldog a lefújást követően:

  Az első félidőben, bár sokat hibáztunk tartottuk magunkat. A második félidőben 10 perc alatt "eldöntöttük a mérkőzést".

   

  A nagyobbak, mintha másolták volna a serdülők mérkőzését, ám még nagyobb előnyt adtak a hazai gárdának. Közel 20 percnyi játékot követően 6 találattal szerzett többet a DKKA, majd megkezdtük a felzárkózást, 2 találatot sikerült lefaragni a szünetig a hátrányból. A második félidő során sem sikerült teljesen rendezni a sorokat, és elhinni, igenis van keresnivalónk a mérkőzésen, ám a lányok becsületére legyen mondva, komoly különbség után sem omlottak össze, sőt, sikerült újra lőtávba lopakodni a mérkőzés végére. 

  Gyulay László: Nagyon felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Voltak remek, nagyszerű megoldásaink és elkövettünk gyermeteg hibákat. Jelenleg egy picivel jobb nálunk a DKKA, de azaz érzésem, hogy nem hittünk igazán ma a győzelemben, nem úgy harcoltunk, ahogy kellett volna. Szépen kidolgoztuk a helyzeteket, de mégis rengeteg ziccert hibáztunk el.  De mégis: sok csapat megroppant volna, mikor elhúzott 7-8 góllal az ellenfél, de mi akkor is visszajöttünk a meccsbe. Aztán megint elhúztak, és megint visszakapaszkodtunk. Ez a kettősség jellemzett ma minket! 

   


  DKKA - Kozármisleny SE (13-11) 28-20
  Serdülő I. Osztály 
  Vezette: György, Horváth 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos 1, Kornfeld 4, Teplán 4, Sasvári, Uhljar, Verebes 2, Takács 3, Kocsis, Gorsics 4, Cseri 1, Jarjabka 1 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána 


  DKKA - Kozármisleny SE (15-11) 33-28
  Ifjúsági I. Osztály 
  Vezette: György, Horváth 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 12, Acsai, Köpösdi 2, Bácsalmási 2, Obendor 1, Fledrich 1, Dobszai, Takács, Nemes 2, Ancil 1, Leitner 4, Dézsi 3 
  Edző: Gyulay László