KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem a tervek szerint 2020.01.13. 00:00

  Ifjúsági I. osztályban a Vasas SC csapatát fogadtuk a szombati játéknapon

  Nem a tervek szerint

  Előzetesen is tisztában volt vele mindenki, hogy nem lesz egyszerű összecsapás. Ellenfelünk a mérkőzést megelőzően 2 bajnoki egységgel többet gyűjtött nálunk, ám ennek ellenére egy pillanatig sem volt kérdés a szándékunk: itthon tartani a bajnoki pontokat. Talán a túlzott akarás, vagy bizonyítási vágy dolgozott a lányokban az első percekben, amit ellenfelünk könyörtelenül ki is használt. Egy 2-6 -os rohamot produkálva jelezték, ők bizony nem a vereségért utaztak el hozzánk. Bár ezt követően magunkra találtunk, sőt, vissza is kapaszkodtunk a szünetig 3 találatra, majd a folytatásban közelebb is érhettünk volna hozzájuk, ám mindig becsúszott egy apró porszem a gépezetbe, így újra ellenfelünk érvényesítette akaratát a pályán, aminek köszönhetően a végjátékban már nem maradt nyitott kérdés a győzelem sorsa, csupán a különbség alakulása. 

  Gyulay László nem ilyen kezdésről szőtte terveit: “Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. Nehezen lendültünk játékba, túl nagy előnyt adtunk az ellenfelünknek, de s szünetre sikerűlt lőtávolba kerűlni. A második játékrészben több esélyünk volt, hogy megfordítsuk a mérkőzést, de rendre hibáztunk, amit nagyon jól használt ki ellenfelünk. Mondhatnám:saját magunkat vertük meg!” 

  Kozármisleny SE - Vasas SC (9-12) 19-26 
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Hornyik, Zörgő 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann - Kovács 5, Acsai, Köpösdi 1, Bácsalmási, Obendorf, Dézsi 3, Fledrich, Dobszai, Takács 1, Menyhei R. 1, Menyhei Cs., Ancil 2, Leitner 1, Szabó 5 
  Edző: Gyulay László