KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem játszottunk jól, de így is győztünk 2021.03.21. 00:00

  Megnyerte a Mohács elleni megyei rangadót felnőtt csapatunk, amely ugyan nem brillírozott ezen a mérkőzésen, de megdolgozott azért, hogy megszerezze a két pontot.

  Nem játszottunk jól, de így is győztünk

  A megyei rangadó mindig különleges – ez a mérkőzés is bizonyította. Bár az 5. percben 3-1-re még mi vezettünk, vagyis jól kezdtünk, a folytatásban a vendégek átvették az irányítást, aminek az lett az eredménye, hogy az első félidő végén 11-10-re náluk volt az előny. Sőt, a második félidő elején három góllal is elmentek, ám nem hagytuk, hogy ennél jobban meglépjenek. Szerencsére a félidő közepére egyenlítettünk, majd a hajrához közeledve átvettük a vezetést. Az 55. percben még szoros volt az állás, 20-19 volt a javunkra, hogy aztán a következő öt percben már csak mi lőjünk gólt: végül 24-19-re győztünk.

  Zdenko Kordi: – Kemény mérkőzés volt, két olyan csapat volt a pályán, amelyek jól ismerik egymást. Kicsit idegesen kezdtünk, valószínűleg a meccs jelentősége miatt. De úgy gondolom, hogy egy csapatnál az is érték, ha nem jó játékkal is tud győzni. Ez a csapat és a karakterünk győzelme volt! Gratulálok a lányoknak!

  Kozármisleny SE–Mohácsi TE 1888 24-19 (10-11)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport. Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mellett.
  Vezette: Csányi Tibor, Drinóczi Balázs.

  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 7, Takács 4, Kovács V. 4, Tobak 3, Markovics 2, Hornyák 2, Schäffer 1, Linder 1, Halász, Péter P., Bácsalmási, Fledrich, Köpösdi. Vezetőedző: Zdenko Kordi.