KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem számolta, de most már tudja: 82! 2017.12.26. 00:00

  Felnőtt csapatunkban több jó egyéni teljesítmény is akadt az őszi szezon során, ennek is köszönhető, hogy a negyedik helyen fordulhatunk. Egyik legjobbunk Palotás Fanni volt, aki beváltotta a hozzá fűzött reményeinket: nagyon sok gólt szerzett.

  Nem számolta, de most már tudja: 82!

  Tizenhárom bajnokin nyolcvankét gól. Jobb mint hatos átlag. Nem rossz!

  Főleg úgy nem, hogy új játékosról van szó, akinek be kellett épülnie a csapatunkba, el kellett magát fogadtatnia, azonosulnia kellett a játékfilozófiánkkal. Ez sosem egyszerű. De Palotás Fannival kapcsolatban most már nyugodtan kijelenthetjük, megérte őt szerződtetni, sokat nyertünk vele. Az őszi szezon során egyre inkább belelendült, s az idény második felében nagyon elsült a keze: a Rinyamenti KC elleni hazai mérkőzésünkön tizenhárom gólt szerzett, a Szekszárdnak tizenegyet, a Pilisvörösvárnak pedig kilencet lőtt – a 82 találattal egyrészt ő lett a házi gólkirályunk, másrészt előkelő helyen áll a teljes mezőnyt illetően is, hiszen csak öten előzik meg.

  Nagyon jól érzem itt magam Kozármislenyben, felszabadult tudok lenni, önmagamat adom, ami a lányoknak, a csapattársaimnak köszönhető. Ez nagyon sokat segített – mondta 23 éves átlövőnk. – Természetesen örülök a góljaimnak, de megmondom őszintén, sosem számolom, hogy mennyit lövök, így azt sem tudom, hogy most mennyinél tartok. Nyolcvankettőnél? Az jó. De nem ez a lényeg, nekem mindig csak az a fontos, hogy győzzünk.

  Győztünk is, elég sokszor: kilenc bajnokit nyertünk meg. Ennek köszönhetően a negyedik helyről várjuk a tavaszi folytatást, ami Palotás szerint reális helyezés.

  Úgy érzem, az előttünk végzők erősebbek voltak. De azon leszünk, hogy tavasszal előzzünk, s fellépjünk a dobogóra!

  Ahhoz, hogy ez sikerüljön, mindenkinek fejlődnie kell. Köztük Palotásnak is.
  Még maradt bennem. Elég sok. Én is érzem, hogy sokat kell még fejlődnöm. A beállóssal való összjátékomon például van még mit csiszolni, egész egyszerűen nem adok neki jó labdákat. És bizony a védekezésemen is lehet javítani.

  Biztosak vagyunk benne, hogy egy jó felkészülésnek köszönhetően tavasszal még jobb lesz – s ha ez megvalósul, és a társak is a maximumot hozzák ki magukból, éremmel zárjuk ezt az évet.