KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem volt kérdés 2019.12.02. 00:00

  U22-es gárdánk a Tolna KC csapatát fogadta a hétvégi forduló során

  Nem volt kérdés

  A Gyulay tanítványok éhezték már a sikert az NBII-es Felnőtt bajnokságban, hiszen a mérkőzést megelőzően 2 vereséget jegyezhettünk fel a megfelelő rubrikába, míg ellenfelünk eddig összesen két mérkőzésen hagyta el győztesen a pályát, így joggal várhatta a hazai publikum a győzelmet lányainktól. Szerencsére nem is kellett csalódniuk. Az első 4 perc volt szoros az összecsapáson: 4-4 -ig tartották magukat a vendégek, ezt követően egy 4-0 -ás, majd egy 10-0 -ás sorozat után minden kérdés megszűnt. A győzelem biztos lett, csupán a különbség mértéke maradt nyitott. A második félidőben még tovább nyílt az olló: a végére 20 találatos győzelmet tapsolhattak meg a nézők. 

  Gyulay László: Nagyon örülök a nagyarányú győzelemnek, és annak, hogy mindenkinek megfelelő játékidőt tudtam biztosítani. A hozzáállásunk és az első félidei játékunk kiemelkedő volt, remek védekezéssel. Bízom benne, hogy ezt a formát tudjuk hozni az utolsó két, roppant nehéz mérkőzésre.

  Kozármisleny SE - Tolna KC (19-5) 37-17
  NBII Felnőtt Dél-Nyugat 
  Vezette: Horváth, Németh 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 4, Acsai 3, Köpösdi 1, Bácsalmási 1, Obendorf 3, Dézsi 8, Fledrich, Takács 1, Menyhei Cs. 3, Leitner 4, Menyhei R. 1, Kozsán 3, Réti 5 
  Edző: Gyulay László