KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Nem a tervek szerint 2020.09.15. 00:00

  Serdülő I. osztályban is a Moyra-Budaörs csapatát láttuk vendégül

  Nem a tervek szerint

  A második fordulóban immáron hazai pályán léphettünk parkettre. Mindkét csapat idegesen, sok hibával kezdte a mérkőzést, amit az eredmény is tükrözött. Az ötödik percre fordulván még mindig csak 2 találatot jegyezhettünk fel. Egyet a vendégek, egyet a hazaiak szereztek, ám ezt követően a Budaörs találta meg könnyebben a kapu irányába az utat, aminek köszönhetően 3 találatos vendég előnyt mutatott a kijelző a szünetben. A térfélcserét követően bár a küzdés megvolt, a gólszerzéssel továbbra is hadilábon álltunk, így már hat találatra is hízott a vendég fór, ahonnan még elkezdtünk visszakapaszkodni, de a mérkőzés végét jelző dudaszó közbeszólt, így vendégeink örülhettek az idei első sikerüknek. 

  Beliczay József: A mérkőzésen nem számíthattam olyan játékosokra akik teljesítményükkel áttudták volna lendíteni a csapatot a kialakult holtponton. Szerdán újra mérkőzés a Nemesvámos csapatával, úgyhogy csak az előttünk álló feladattal fogunk foglalkozni. Gratulálok a Budaörs csapatának!

  Kozármisleny SE - Moyra-Budaörs Handball 17-20 (8-11) 
  Serdülő I. osztály 
  Vezette: Kovacsik, Polgár 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli, Forgács - Kaáli-Nagy, Tornyos, Bihari 1, Kornfeld 2, Teplán 5, Sasvári, Uhljar, Verebes 3, Varga, Bálványos 1, Takács 3, Kocsis 1, Cseri, Tóth 1
  Edző: Beliczay József