KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Népligeti vendégszereplés 2019.05.15. 00:00

  U14 I. osztályú csapatunk egy győzelemmel, és egy vereséggel zárta az utolsó előtti fordulót Budapesten.

  Népligeti vendégszereplés

  Nem volt könnyű dolga a lányoknak, ugyanis azzal a Dabasi KC VSE-vel kezdték meg a nap küzdelmeit, amelyik eddig veretlen a felsőházi rájátszás során. A mérkőzés első 5 percében (!) hiába próbálkoztak a csapatok, nem született találat egyik oldalon sem. Kemény védekezés jellemezte mindkét oldalt. A gólcsendet a dabasiak törték meg, megszerezve ezzel a vezetést, melyet ki sem adtak a kezükből a folytatásban. Megfontoltam, de folyamatosan szakadt el ellenfelünk, hiába próbáltunk meg mindent. No szomorkodásra így sem volt oka senkinek, helytálltak a lányok!

  Érkezhetett a K.Szeged SE elleni összecsapás. Volt miért revansot venni rajtuk, mivel a kozármislenyi fordulóban 3 gólos győzelmet arattak ellenünk, hazai pályánkon. Most sem indítottuk jól a találkozót, a Szeged vette magához a vezetést. Tíz percnyi játék után sikerült őket utolérni az eredmény tekintetében, majd újabb két perc elteltével tudtuk átvenni a vezetés, mellyel meg is zavartuk őket. A félidő végére 3 találattal szereztünk tőlük többet, így nyugodtan pihenhettünk meg az ultolsó 20 percnyi játék előtt. Jót tett a szünet a K.Szeged SE-nek, elkezdték ledolgozni a hátrányukat. Döntetlen állásnál érkezett az időkérés Bakonyiné Sütő Diánától, majd a pszicho thriller. Előbb érkezett egy kiállítás nekünk, majd hetest védett kapusunk, ami után mi szereztük meg a vezetést. Innen még újra egyenlített ellenfelünk, ám 1 perccel a vége előtt újra betaláltunk. Nálunk volt az előny, de ellenfelünk érkezett a kapunk elé a döntetlen reményében. Egy türelmetlen támadás végén el is jutottak lövésig, ám elhibázták azt, így maradt az egy találatos előny, és a két pont a zsebben!

  Bakonyiné Sütő Diána foglalta össze a napot:

  Két ellentétes mérkőzést játszottunk ma. A Dabas elleni érezhettük a bőrünkön, hogy hová kell eljutni. A K.Szeged SE ellen rosszul kezdtünk, majd átvettük az irányítást, ám a végjátékban öregedtem vagy 5 évet. Gratulálok a lányoknak.

  Dabasi KC VSE - Kozámisleny SE (9-5) 19-11
  U14 I. Osztály
  Vezette: Nagy Petra, Oláh Nóra Katalin

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Tornyos, Ócs 4, Teplán 1, Sasvári, Uhljar, Dézsi 4, Szentes, Rigó, Kocsis, Bechtel, Hengl 1, Cseri 1. 

  K.Szeged SE - Kozármisleny SE (7-10) 18-19
  U14 I. Osztály
  Vezette: Jézsó Tamás, Szántó Tamás

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Tornyos, Ócs, Teplán 2, Sasvári 2, Uhljar, Dézsi 6, Szentes,  Rigó 1, Kocsis 5, Török, Hengl 2, Cseri 1
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána