KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Öröm kupa volt újra Kozármislenyben 2019.02.05. 00:00

   
  Ebben a szezonban már negyedik alkalommal rendeztünk utánpótlás tornát.
  Öröm kupa volt újra Kozármislenyben
  Február első vasárnapján az U8-as és U9-es korosztályé volt a főszerep. 
   
  U8-ban:
  - Kozármisleny I. (Felkészítő edző: Hosszu Boglárka/Halász Bernadett
  - Kozármisleny II (Hosszu Boglárka/Halász Bernadett
  - Kozármisleny-Szentlőrinc (Polics Tímea)
  - Sellye (Orlovics Vass Tímea)
   
   
   
   
  U9-ben:
  - Kozármisleny SE I. (Linder Luca)
  - Kozármisleny SE II. (Linder Luca)
  - Kozármisleny SE-Bóly (Gulya Krisztina)
  - Kozármisleny SE-Szentlőrinc (Polics Tímea)
  - Sellye (Orlovics Vass Tímea)
  - Harkány (Mezei Róbert)
  - Dunaújvárosi KKA (Trautman Nikoletta)
  - Alba Fehérvár KC (Csernus Krisztina)
  - Rinyamenti KC (Péter Zsolt)
   
  Előbbiben négy, míg utóbbiban kilenc csapat jelent meg. Minden csapatnak sikerült 3 mérkőzést biztosítani és az edzőknek így jó lehetőség volt felmérni, hogy az edzéseken tanultakat hogyan tudják alkalmazni kis játékosaik. 
   
  A meccsek mellett ezúttal sem maradhattak el a játékos sportvetélkedők feladatai sem, melyeket a gyermekek nagy odaadással hajtottak végre. 
   
  A nap végi eredményhirdetéskor mind a 13 csapat aranyéremmel, csokival és hatalmas élményekkel térhetett haza. 
   
  Egyesületünk pedig minden sportolót megvendégelt egy finom pizzàval. 
   
  Edzői nyilatkozatok:
   
  Halász Bernadett KSE U8:
   
  - Nagyon jó lehetőség volt  gyerekek számára. Ahhoz képest, hogy a lányok nem kézilabdáznak olyan régóta,szerintem nem lógtunk ki a többi csapat közül. Gyakorolni kell még sokat,de egyre ügyesebbek és bátrabbak a gyerekek. A mérkőzések és a játékos vetélkedők remek hangulatban teltek.
   
  Polics Tímea KSE-Szentlőrinc U8, U9:
   
  - Örültem hogy pár hónap eltetelte utan újra megrendezésre került ez a torna, amikor először voltunk a lányokkal az volt életük első kézilabda tornája! Nagyon nagy öröm volt számomra látni hogy azóta mennyit fejlődtek ezek a gyerekek! Mindenki nagyon jól érezte magát és biztos vagyok benne hogy nagy siker élménnyel tértek ma haza a gyerekek! Ez a legfontosabb! 
   
  Linder Luca KSE I., II. U9:
   
  - Külön örülök ,hogy egyre többen vagyunk és már   2 csapattal is részt vehettünk a kupán. Ennek köszönhetően mindenki sok játéklehetőséget kapott. Látom a fejlődést a lányokon . Sok mindent vissza kaptam az edzéseken gyakoroltakból is . Maximálisan elégedett és büszke vagyok rájuk ,mint a meccseken és mint a játékos sportvetélkedőben nyújtott teljesítményük miatt. 
   
  Gulya Krisztina KSE-Bóly U9:
   
  - Február 3-àn vasárnap U9-es tornán vettünk részt Kozàrmislenybe, ahol amellett, hogy 3 mèrkőzèst jàtszottunk még egy játékos sportvetèlkedőn is részt vettek a gyerekek, amit nagyon èlveztek ès nagy lelkesedéssel csináltak végig! A 3 meccset 3 különböző stìlusù csapattal játszottuk! Egyre több dolgot láttam vissza a lànyoktól amiket edzésen gyakorlunk különösen a vèdekezèsben!  Büszke vagyok rájuk ès remélem egyre több ilyet látok majd a későbbiekben tőlük!
   
  Péter Zsolt

  - Köszönjük a lehetőséget! Ismételten egy szuper nappal lehettünk gazdagabbak. A torna jó képet mutatott számunkra, hogy jó úton haladunk-e vagy esetleg hol mutatkoznak hibák, amiket a későbbiekben javítanunk kell. A mérkőzések és az akadály pályák kombinációja ismételten nagy sikert aratott, felszabadultan eredménykényszer nélkül teljesítettek a leánykák. Úgy gondolom, hogy a gyermekeknek fontos, hogy a szereteten kívül valami kis apróságot is kapjanak. Ezen a tornán nem volt hiány semmiből szeretet, mosolygós aranyérem, sportszelet és a nap végén pizza. A leánykák boldogan mosolygós arccal tértek haza. Gratulálok a szervezőknek! Köszönünk mindent!

   
  Csernus Krisztina ALBA FEHÉRVÁR Kc U9
   
  - A Flórián Kupa egy igazán jól szervezett torna volt, amit a gyerekek nagy izgalommal vártak.Minden edzésen kérdezgették hogy hova megyünk, mennyi meccset játszunk,kik lesznek az ellenfelek? Amikor mondtam nekik, hogy Kozármislenybe játszunk, láttam a kérdőjelet a szemekben, ezért elmagyaráztam nekik, hogy hol található Kozármisleny,és hogy itt milyen komoly kézilabda élet folyik.Fontosnak tartom , hogy a gyerekek a régiónkon kívüli csapatokat is megismerjék,játszanak velük. A mérkőzések előtt játékos vetélkedőn vettünk rész,amit igazán nagy lelkesedéssel csináltak végig a gyerekek. Azután következtek a mérkőzések, három is amit a helyi csapatok ellen játszottunk.Jó hangulatú kis mérkőzések játszottunk, és igazán örömteli dolog volt, hogy a nap végén mindenki kapott érmet,és ajándékot is!A nap zárásaként még pizzát is kaptunk, így teljes volt az öröm és az elégedettség. Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a Flórián Kupán!
   
  Traitman Nikoletta DKKA U9
   
  - A tornán nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekek nagy örömmel és boldogsággal mentek haza. Köszönjük a szervezőknek a munkájákuat!
   
  Vass Tímea Sellye U8, U9:
   
  - A tegnapi napon megrendezésre került K. FLORIÁN tornán gyermekeink nagyon jól érezték magukat. Jó kis meccseket játszottak és az ügyességi versenyt is örömmel teljesìtették. Köszönjük az élményeket. Még sok ilyen szép vasárnapot kívánok minden kis sportolónak! Gratulálunk a szervezőknek és köszönjük az AranySmile-kat és a pizzát is.
  Mezei Róbert Harkány SE U9:
   
  -Meghívást kaptunk a 2019.02.03-án Kozármislenyben megrendezésre kerülő K-Flórián tornára. A lehetőséget nagy megtiszteltetésnek vettük hiszen a mi egyesületünk egy nemrég alakult kis szakosztály. A leányainkkal az U9-es korosztályban tudtunk indulni. Nagyon jó kis csapatokkal mérték össze tudásukat lányaink rengeteg tapasztalattal gazdagodtak. A mérkőzések közötti ügyességi versenyek nagyon ötletesek és élvezték a gyerekek. A torna végén a díjazások érmek, oklevelek, pizza egy maradandó élményt adtak a harkányi kéziseknek. Gratulálok a szervezőknek a magas színvonalú torna lebonyolításához. Köszönjük a meghívást és sok ilyen színvonalas tornát kívánok az egész régiónak.
   
   
   
  Jövőre is várunk Benneteket!
  Hajrá kézilabda!