KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ott folytatták, ahol abbahagyták 2021.02.15. 00:00

  Stílusos játékkal rukkoltak elő Ostrosicsék

  Ott folytatták, ahol abbahagyták

  Az MKSZ döntése értelmében felfüggesztette az U14 és U15 I.osztályú bajnokságok küzdelmeit és összevont területi bajnokságokat írt ki a bajnoki szezon második felétől.

  Ha azt nézzük, hogy Kovácsné Bareith Judit tanítványai mindkét sorozatban az országos elit legjobbjai közé tartoztak, akkor ez a döntés számunkra fájó, hiszen nagy küzdelmek és nagy sikerek várhattak volna a gyerekekre. Ha viszont azt nézzük, hogy most téthelyzetben, gyakorlatilag tét nélkül gyakorolhatnak a gyerekek, akkor ebből hosszú távon lehet profitálni. 

  U14-es csapatunk ennek szellemében lépett pályára. A gyerekek a számukra kiadott feladatokat igyekeztek a legmagasabb szinvonalon végrehajtani. Mindkét mérkőzésüket megnyerték, de ennél van két fontosabb dolog! Az egyik, hogy újra meccs volt, a másik, hogy nagyon hasznosan – a jövőben céloknak megfelelően – sikerült lehozni mindkét mérkőzést!

   

  Rinyamneti KC SE – Kozármisleny SE 13:22 (7:10) v.: Kovacsik, Simon

  Kozármisleny: Gyarmati (k), Köpösdi 1, Jelena 4, Bernhardt 2, Lubiczki, Neuperger 3, Ostrosics 2, Horváth (k), Tóth 1, Papp-Szentpáli 3, Zubán 1, Rigó, Pintér 4, Kun 1

   

  Hétméteresek: 3/3 és 6/3

  Kiállítások: 6 ill. 0 perc

   

  Siófok KC – Kozármisleny SE 11:28 (8:10) v.: Kovacsik, Molnár

  Kozármisleny: Gyarmati (k), Köpösdi 4, Jelena 5, Bernhardt 5, Lubiczki 2, Neuperger 4, Ostrosics 3, Horváth (k), Tóth, Papp-Szentpáli, Zubán 2, Rigó 1, Pintér, Kun 2

   

  Hétméteresek: 2/1 és 2/2

  Kiállítások: 4 ill. 0 perc

   

  Kovácsné Bareith Judit: Szombaton megkezdődött az U14-es korosztály összevont bajnoksága. Két mérkőzést játszottunk, a Nagyatád és Siófok csapatai ellen léptünk pályára. Mivel törölték az első osztályú bajnokságunkat, így a hangsúly csak és kizárólag a gyakorláson van ebben a félévben. Sok helyzetet kihagytunk ugyan mind a két mérkőzésen, de maga a támadó játékunk rendben volt. Védekezésben voltak hibáink, a 6-os falas védekezést még most tanuljuk, de itt is voltak periódusok, amikor nagyon jól működött. Gratulálok a lányoknak a két győzelemhez.

  U14-ben legközelebb február 27-én hazai környezetben lép pályára U14-es csapatunk, ahol a Mohács és Szekszárd csapataival fognak találkozni Tóth Málnáék!