KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Pontot hagytunk Nagyatádon 2018.12.02. 00:00

  Sajnos gyenge első félidőt produkáltunk a Rinyamenti KC otthonában, így nem tudtuk elhozni mindkét pontot.

  Pontot hagytunk Nagyatádon
  Győzni akartunk Nagyatádon, ezért nagy tempót szerettünk volna diktálni, de ez majdnem a mérkőzésbe került. Sajnos nagyon sokat hibáztunk, rossz döntéseket hoztunk. A védelem stabil volt, de nem annyira, hogy közelmaradjunk a lelkes hazaiakhoz. Ennek az eredménye az lett, hogy a félidőre jelentős, négygólos hátrányba kerültünk.
  A másodikban stabilabb lett a védelem és elkezdtük a gólgyártást. A lányoknak sikerült megérteniük, hogy mit kell játszaniuk. A 40. és a 46. perc között visszajöttünk a meccsbe, de ekkor megint nem azt játszottunk amivel sikerült felzárkózni. Az 56. percben megint hárommal vezettek a házigazdák, s már elúszni látszott a meccs, de hatalmas küzdelemben sikerült egalizálni. Az utolsó támadás is a miénk volt, de nem sikerült góllal befejezni, így maradt a döntetlen.
   
  – Hiányérzetem van! – értékelt vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Főleg az első félidei játékunk miatt, amikor saját magunkat vertük meg. A hazai csapat pedig köszönte szépen és kihasználta a hibáinkat. A másodikban már sokkal nagyobb volt a fegyelem, de döntő helyzetekben nem tudtuk bevinni a győztes találatot. Így most meg kell elégednünk az egy ponttal.
   
  Rinyamenti KC – Kozármisleny SE 23-23 (13-9)
  Női kézilabda NB I. B, Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Gadányi – Tóth T. 3, Szemmelrock, Halász 4, Gulya 3, Polics 4, Schäffer. Csere: Vig (kapus), Palotás 4, Ragoncsa 3, Markovics 1, Grénus 1, Radochay (kapus), Leitner, Réb, Péter P.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.