KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Rangadót nyertünk Szombathelyen! 2021.03.28. 00:00

  Nagyon értékes győzelmet aratott felnőtt csapatunk, amely a második helyezett Szombathely otthonában – remek játékkal – megszerezte a két pontot. Feljöttünk a harmadik helyre!

  Rangadót nyertünk Szombathelyen!

  Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk – az is volt. Az első félidő nagy részében a házigazdák akarata érvényesült, akik hamar elhúztak tőlünk, a 12. percben 7-3-ra vezettek, de mindez csak pünkösdi királyságnak bizonyult. Szép lassan magunkra találtunk, és az utolsó tíz percben 9-6-ról 14-13-ra fordítottunk.

  A második félidőben sokáig szoros volt az állás, hol eggyel vezettünk, hol döntetlen volt, de ezt a helyzetet is jól bírtuk idegekkel – látszik, hogy a lányoknak megvan a kellő önbizalmuk. A 46. percben, 22-22-nél még senki sem tudta, ki nyeri meg a mérkőzést, nem sokkal később viszont már látni lehetett, hogy mi leszünk a befutók. Mindenki hozzátette a magáét ezen a mérkőzésen, mindenki beleadott apait-anyait, aminek nagyon szép győzelem lett az eredménye: 30-24-re nyertünk a második helyezett vendégeként, s feljöttünk a tabella harmadik pozíciójába!

  Zdenko Kordi: – Bravó, csajok! Idegenben, a második helyezett otthonában egy minőségi mérkőzésen megmutattuk, hogy milyen csapat vagyunk. Türelmesek voltunk, hittünk magunkban, együtt voltunk, hatvan percen keresztül megmutattuk a karakterünket. Minden játékosnak és stábtagnak gratulálok!

  Sylver OPS Szombathely U20–Kozármisleny SE 24-30 (13-14)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Hornyák 5, Polics 4, Scheffer 4, Schäffer 4, Tobak 3, Linder 3, Grénus 2, Kovács V. 2, Péter P. 2, Markovics 1, Halász, Takács, Köpösdi.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.