KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Remek mérkőzés 2019.05.13. 00:00

  A NEKA II. járt nálunk a szombati napon, hogy összemérje tudását ifjúsági I. osztályú lányainkkal.

  Remek mérkőzés

  Már az első percekben érződött, ez bizony nem lesz sétagalopp egyik alakulatnak sem. Kemény védekezés, nagy küzdelem jellemezte a játékot. Egyik gárda sem tudta teljes mértékben ráerőltetni akaratát a másikra, amit tükrözött az eredmény is a félidei szünetben: 11-11 állt a kijelzőn. A második félidő első 10 percében folytatódott a már látott küzdelem, mindkét gárda kereste a fogást a másikon, amit a balatonpartiak találtak meg hamarabb, ami egy 0-4-es sorozatban manifesztálódott. Bár rendeztük sorainkat, s talán mi is fogást találtunk rajtuk, amivel el is kezdtük a felzárkózást, de egy kicsit megkésve, így a 4 találatból 2-őt megőrzött a NEKA II., begyűjtve a bajnoki egységeket.

  Gyulay László:

  Remek mérkőzést játszottunk, egy nagyon jó csapat ellen, ahol végig kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Az első félidőben inkább a mi akaratunk érvényesült, míg a második játékrészben inkább a vendégek domináltak. A második félidő derekán volt egy öt perces rövidzárlatunk, kihagyott helyzeteink, ami rányomta a bélyegét a védekezésünkre, és túl könnyű, elkerülhető gólokat kaptunk. Viszont ha onnan közelítem a dolgokat, hogy tavasszal minden mérkőzésen győzelmi esélyekkel léphettünk pályára, és a játékunk fejlődését nézem, akkor elégedett lehetek!

  Kozármisleny SE - NEKA II. (11-11) 23-25
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Acsai, Kovács 6, Leitner 4, Lazic, Pocsay 4, Fledrich 1, Takács 1, Menyhei 7, Ancil, Köpösdi
  Edző: Gyulay László