KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Rendeznünk kell a sorokat, gyűjtögetnünk kell a pontokat! 2021.11.12. 00:00

  A Magyar Kupában már megtettünk egy sikeres lépést, most arra készül felnőtt csapatunk, hogy a bajnokságban is eredményesen zárjon egy mérkőzést: szombaton (18.00), a Csurgói NKC ellen hazai meccsen be kell gyűjtenünk a két pontot, ami kellő önbizalmat adhat a folytatásra.

  Rendeznünk kell a sorokat, gyűjtögetnünk kell a pontokat!

  A szakmai stáb átszervezését követően szerdán a Magyar Kupában várt feladat felnőtt csapatunkra, amit sikerrel teljesítettek a lányok: hazai pályán 27-19-re nyertek a Komárom ellen. Mondani sem kell, hatalmas szükség volt egy jó eredményre, s ezúttal nem is elsősorban a továbbjutás volt a fontos, hanem egy győzelem

  megszerzése, ami lendületet adhat a továbbiakra.

  csurgó_beh2.jpeg

  – Lelkileg nagyon mélyen voltunk a mérkőzés előtti napokban. Egy nagyszerű emberrel, Zdenko Kordival kellett kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy a csapat kilábaljon a gödörből. Ő ebben maximálisan partner volt, amit ezúton is köszönök neki! Hiszem, hogy a váltás után közösen mi sok sikert fogunk még elérni! – fogalmazott Kovács Tamás, egyesületünk elnöke, aki Gyulay Lászlóval átvette a felnőtt csapat irányítását. – Úgy kellett belemennünk ebbe a tétmeccsbe, hogy a tét nem a továbbjutás volt, hanem egy győzelem elérése, amely segít hitet adni a további munkához. Ez a győzelem megvan. Innentől kezdve készülünk a szombati bajnokira és kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő ellenfelünk a Magyar Kupában. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a biztatást, nagyon nagy szükség lesz rájuk a jövőben is, hogy újra együtt ünnepelhessünk mérkőzések után! A lányoknak gratulálok, az első lépést megtették a sikeresség felé!

  Most szombaton pedig meg kell tenni a másodikat! A Csurgói NKC együttesét fogadjuk, amely jelenleg mindössze két ponttal gyűjtött kevesebbet nálunk (4 pontja van), s ezzel a nyolcadik helyet foglalja el. Nem kérdés, ha csapatunk csak megközelíti azt, amire képes, akkor győztesen kell elhagynunk a pályát szombat este!

  – A legfontosabb az, hogy rendezzük a sorokat, és elkezdjük gyűjtögetni a pontokat! A kupameccs után volt végre mosoly, öröm, amire óriási szükségünk volt! Ezt az előttünk álló bajnokit jól meg kell oldanunk, aztán a folytatásban is sikeresen kell szerepelnünk. A Csurgó elleni mérkőzéssel együtt olyan mérkőzések előtt állunk ugyanis, amelyeken több - a tabella hátsó feléhez tartozó - csapatokkal találkozunk, a Csurgó után ugyan jön a Komárom (jelenleg 3. hely), aztán megyünk Győrbe, majd fogadjuk a Szombathelyt, ezeket a bajnokikat pedig be kell húzogatnunk ahhoz, hogy kicsit nyugodtabban mehessünk a téli pihenőre.

  Hajrá, lányok!

   

  November 13. szombat, 18.00 óra

  Kozármisleny SE–Csurgói NKC.

  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok.

  Játékvezetők: Bacs József, Váltó Ádám Tamás.