KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ritmusban kell maradnunk 2019.03.01. 00:00

  „Célunk, hogy maximálisan kiadjunk magunkból mindent”

  Ritmusban kell maradnunk
  Az őszi rajthoz képest egy ponttal többet sikerült szereznie Kovács Tamás tanítványainak az első két fordulóban. Ahhoz, hogy ez a mutató tovább javuljon, bravúros eredményre lesz szükség vasárnap a NEKA elleni rangadón.
   
  A bajnokság második helyezettje fogadja a harmadikat (a NEKA-nak 24, a Kozármisleny SE-nek 18 pontja van), így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a forduló rangadóját ezúttal Balatonbogláron rendezik meg.
   
  – A megszerezhető négy pontból hármat sikerült begyűjteni tavasszal. A harmadik forduló után mennyivel lennél elégedett?
   
  – Mint minden edző, én is a győzelemmel lennék elégedett, de a NEKA otthonában már a pontszerzés sem egyszerű dolog – válaszolta Kovács Tamás vezetőedző. – Az is igaz, hogy a jól játszó szimpatikus vesztes szerepét se szeretném a csapatommal elnyerni. Ez egy nagyon kiélezett és abszolút háromesélyes meccs lesz, ahol mi csak nyerhetünk. Aki a Balaton partjáról ponttal vagy pontokkal tér haza, az extrának számít. A végelszámolásnál nagyon jól jöhetne!
   
  – Mi kell a bravúrhoz?
   
  – Csak nagyon türelmes és fegyelmezett játékkal lehet sikert elérni, és szükség lesz két–három egyéni extra teljesítményre is. Úgy gondolom, hogy ez benne van a csapatban. Célunk, hogy maximálisan kiadjunk magunkból mindent.
  neka1.jpg
   
  – A heti programba tettetek valami különlegességet?
   
  – Alapvetően nem. Természetesen elemeztük a NEKA alapjátékát, de nagyon nehéz úgy készülni, hogy gyakorlatilag nem lehet tudni, milyen felállásban lép pályára ellenfelünk. Ha mindenki rendelkezésre áll náluk, akkor ők az esélyesebbek. Sokat beszéltünk a héten arról, hogy fejben is százhúsz százalék kell a siker érdekében. Van egy lehetőség, amit jó lenne megragadni, de ez nem mehet át egy mindenáron győzni akarok görcsösségbe.
   
  – Sérültek, betegek?
   
  – Halász Betti a hét első felében nem edzett, megfázással küszködött. Mindenki más készen áll a küzdelemre!
   
  A mérkőzés tehát igazi csemegének ígérkezik. Bízunk benne, hogy ezúttal is sokan kísérik el a csapatot és szurkolásukkal segítenek Palotáséknak a nehéz percekben.
   
  NEKA–Kozármisleny SE 
  2019. 03. 03., vasárnap 16 óra
  NEKA Csarnok, Balatonboglár, Gaál Gaszton utca 58.
  Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián, Rácz László
   
  A forduló további párosításai:
  2019. március 1. péntek
  18:30   Szombathelyi Haladás   - Mohácsi TE 1888    
   
  2019. március 2. szombat
  11:00   Pénzügyőr SE   - Rinyamenti KC    
  16:00   Dorogi ESE   - Gárdony-Pázmánd NKK    
   
  2019. március 3. vasárnap
   
  18:00   Szekszárdi FGKC   - Szombathelyi KKA    
  18:00   DKKA U19   - Győri Audi ETO KC U 19