KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Rontott félidő, majd nagy küzdelem 2019.11.04. 00:00

  Serdülő I. osztályban hazai pályán játszottak lányaink a hétvégén, az Érd gárdáját fogadták.

  Rontott félidő, majd nagy küzdelem

  Nem indítottuk jól a találkozót, a tizedik percben 1-7 “díszelgett” a kijelzőn. Nemsokára érkezett is az időkérés Bakonyiné Sütő Diától. A gólszerzés ettől kezdve ment is, ám a hátsó alakzat bizonytalansága miatt nem sikerült felzárkózni ellenfelünkre. Jókor, és jól jött a szünet, lehetett rendezni a sorokat. A második félidőre felkeményedett a védekezés, aminek hatására a támadás is magára talált, ennek eredményeképpen pedig elkezdtünk felzárkózni az Érdre. A játékrész végére nem csak felzárkóztunk, de utol is értük őket.  Három perccel a vége előtt jöhetett tehát egy izgalmas végjáték, amit ellenfelünk bírt jobban, így a végére hatalmas küzdelemben bár, de az Érd zsebelte be a a bajnoki egységeket. 

  Bakonyiné Sütő Diána: Sajnos az első félidőben az öltözőben maradtunk! A második félidőben a sok-sok technikai hiba ellenére sikerült felzárkóznunk, de a végére sem sikerült a fordítás. A rengeteg technikai hiba és kihagyott ziccer megbosszulta magát!

  Kozármisleny SE - Érd (10-16) 26-27
  Serdülő I. Osztály 
  Vezette: Csányi, Drinóczi 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos, Bihari, Kornfeld 3, Teplán 2, Sasvári 1, Uhljar, Verebes 9, Varga 2, Takács 2, Kocsis 1, Grosics 2, Cseri 2, Jarjabka 2 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána