KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk 2021.04.22. 00:00

  Kovács Védára egyre több feladat vár 

  Saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk
  Polics Timi távozásával nagy űr fog keletkezni a balátlövő poszton, ami jelentős fejtörést okozott a szakmai stábnak a tekintetben, hogy kivel lehetne őt pótolni. 
   
  A klub már korábban megegyezett Scheffer Zsanettel így az volt a kérdés, hogy mellé külsős játékossal kell-e megoldani a problémát vagy esetleg van olyan saját nevelésű sportoló, akiben megvan a lehetőség, hogy megoldja ezt a feladatot. 
   
  Örömmel jelentjük be, hogy fiatal tehetséges játékosunk - Kovács Véda - újabb egy évre kötelezte el magát hozzánk!
   
  Véda_kézfogás.jpg
   
  Véda már 7. szezonját tölti Kozármislenyben. Végigjárta a ranglétrát és az idei szezonban már kizárólag a felnőtt csapattal edzett. Nagyon szép ívű fejlődésen megy keresztül. Már az idei NB I/B-s bajnokságban is megmutatta, hogy fejlődőképes! A következő szezon fő feladata nála az, hogy stabilizálja helyét a védekezésben és tehermentesítse poszttársát! Ha Véda továbbra is ilyen alázattal és türelemmel edz és készül, akkor rövid időn belül komoly játékosa válhat! - jellemezte őt Kovács Tamás elnök. 
   
  Véda! Hét éve, hogy ide igazoltál Pécsről. Idén már a felnőtt kerettel készülhettél! Mit gondolsz erről az időszakról?
   
  Úgy gondolom,hogy jó tanulóév volt számomra ,megtapasztalhattam ,hogy a "felnőtt világ" mennyivel különbözik az utánpótlástól. A mérkőzéseken is sokkal dinamikusabb a játék és az edzések is maximális koncentrációt követelnek.Próbálom felvenni a ritmust, ez egy izgalmas kihívás számomra.
   
  Mi döntött amellett, hogy további egy évvel meghosszabbítsd szerződésedet?
   
  Még sokat szeretnék fejlődni, mint egyénileg, mint csapatjátékban és itt adottak ehhez a körülmények. Bízom benne, hogy a munkámmal egyre több játéklehetőséget tudok majd kiharcolni.
   
  Gratulálunk a szerződésedhez és nagyon sok sikert kívánunk Neked!
  #csakamisleny