KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Sajnos rossz napot fogtunk ki 2018.10.06. 00:00

  Hetedszerre sem sikerült legyőznünk a NEKA csapatát, háromgólos vereséget szenvedtünk hazai pályán. Az akadémistán a legnagyobb mumusaink...

  Sajnos rossz napot fogtunk ki
  Nagyon készültünk arra, hogy meglesz az első győzelmünk a NEKA ellen. De valahogy mindig kifognak rajtunk az akadémisták. Illetve, most valójában mi fogtunk ki saját magunkon: nem játszottunk jól.
  A rengeteg hiba és a nagyon gyenge kapusteljesítmény megpecsételte a sorsunkat – értékelt vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – A mérkőzés első tíz percében az öltözőben ragadtunk. Innentől kezdve futottunk az eredmény után. Rengeteget hibáztunk, rossz átadások, rossz labdaátvételek jellemezték a játékunkat, aminek az lett a következménye, hogy könnyű gólokat kaptunk. A csapatom becsületére legyen mondva, hogy az utolsó pillanatokig küzdött. A félidei négygólos hátrányt sikerült ledolgoznunk, de sajnos nem tudtuk átvenni a vezetést, mert a védekezésben nem voltunk türelmesek. Ehhez jött még az, hogy kapusaink ezúttal nagyon gyenge napot fogtak ki. Az akadémisták belelkesedtek és megérdemelten győztek. Azért fáj a vereség, mert ezzel saját magunk tettük nehézzé a folytatást, de nem siránkozhatunk. Sok van még vissza a bajnokságból, mennünk kell tovább.
   
  Kozármisleny SE – NEKA 27-30 (13-17)
  Női kézilabda NB I. B. Vezette: Cseszregi, Sipos. Kozármisleny SE: Gadányi – HOSSZU 4, POLICS 8, Halász 1, Gulya, Palotás 2, Schäffer 2. Csere: Vig (kapus), Radochay (kapus), RAGONCSA 5, Szemmelrock 3, Réb, Markovics, Péter P., Linder, Tóth T. 2.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.
   
  A mérkőzés alakulása. 10. perc: 1-5, 20. p.: 6-8, 24. perc: 9-13, 37. p.: 16-20, 44. p.: 22-22, 49. p.: 24-24, 55. p.: 24-27.
  Hétméteresek: 7/7, illetve 3/2.
  Kiállítások: 2, illetve 2 perc.