KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Siker hazai környezetben 2020.02.14. 00:00

  A Sport36-Komló csapatát fogadtuk serdülő III. osztályban hazai pályán

  Siker hazai környezetben

  Miután Komlón, az őszi összecsapás során sokáig szorosan alakult a mérkőzés, s ellenfelünk csak a végén tudott jelentős különbséget kialakítani, most sem számítottunk könnyű mérkőzésre, ráadásul ellenlábasunk a tabellán is előttünk tanyázik, így mindent figyelembe véve nem lányaink voltak a találkozó esélyesei. Ennek ellenére az első félidő során nálunk volt az előny, számszakilag, és a mutatott játékot tekintve is. 25 percnyi játék után 11-8 -as állásnál állapodott meg a kijelző. A folytatásban több gól esett mindkét oldalon, mint az első játékrészben, lányainknak azonban mindig volt válasza a Komló közeledésére, majd egy 5-0 -ás rohammal végleg leszakították magukról a bányászváros csapatát, így itthon tartották a két pontot, megszerezve hatodik győzelmüket a bajnokságban. 

  Bareith Judit: Ősszel végig szorosan alakult a mérkőzés ellenük, és csak az utolsó 8 percben tudott elhúzni ellenfelünk, ezért most is kiélezett mérkőzésre számítottam. Nagyon fegyelmezetten védekeztünk szinte végig a nálunk idősebbekből álló csapat ellen. Támadásban lendületesen játszottunk, szép helyzeteket alakítottunk ki. A félidei 3 gólos előnyünket tovább tudtuk növelni, és végül 9 gólos győzelmet arattunk. Gratulálok minden játékosomnak a magabiztos, jó játékhoz.

  Kozármisleny SE - Sport36-Komló (11-8-) 26-17
  Serdülő III. Osztály
  Vezette: Gajnok, Hullmann 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 4, Török, Solymosi, Jelena 2, Lubiczki 1, Szabó, Szentes 6, Ostrosics, Rigó 8, Pintér 3, Kun 2
  Edző: Bareith Judit