KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Sikeres edzőmeccsel zártuk a tábort. 2019.08.18. 00:00

  Az ötnapos siófoki felkészülést a Kispest csapata ellen lejátszott edzőmérkőzéssel zárták a lányok

  Sikeres edzőmeccsel zártuk a tábort.

  Kispest AC – Kozármisleny SE 30:34 (17:14)

  Kozármisleny: Vig – Grénus 7, Leitner 1, Péter P. 2, Gulya 1, Polics 5, Markovics 4 cs.: Schäffer 3, Halmai 4, Szemmelrock 3, Réti 1, Halász 1, Radochay (k), Linder, Tóth 2

  Hétméteresek: 4/2 és 3/3

  Kiállítások: 0 ill. 0 perc

  A mérkőzés alakulása: 6.p 3:3, 18.p 7:7, 23.p 11:10, 29.p 17:12, 36.p 19:17, 42.p 23:20, 44.p 23:23, 49.p 26:26, 52.p 29:26, 58.p 29:32

  A bajnoki felkészülés harmadik hetének lezárása volt a mai Kispest elleni edzőmérkőzés. Aki kint volt ezen a mérkőzésen az két dolgot láthatott: eszméletlen fáradt mislenyi lányokat, akik eszméletlen jó erőben voltak.

  Már a bemelegítésnél látszott, hogy nagyon ólmosan mozog mindenki. De ez nem is csoda, hiszen az edzői stáb nagyon komoly terhelést rakott össze az elmúlt hetekre, amelynek minden nyoma látszott a lányokon. A védekezésben nem értek oda a lövőkre, míg a támadásokban lassan és sablonosan mozogtak a csajok. Az első félidőben Halász beállása hozott egy üde színfoltot elől, de hátul továbbra is lemaradtunk a kispesti támadókról. A sok kapott gól ellenére azonban lőtávolban maradtunk a félidőt jelző sípszóra.

  A második félidőben egy új szerkezettel állt fel csapatunk a védelemben, amely egészen hatékonyan dolgozott. A labdafelviteleknek lett újra sebessége, amit a hazai csapat egyre nehezebben tudott követni. A 44. percre ledogoztuk hátrányunkat, majd az 52-be is egálra álltak a csapatok. Ekkor még a hazaiak tudtak újítani, de a következő hat percben produkált 6:0-ra már nem volt válasz, így győzelemmel zártuk a felkészülést.

  Bravó Csajok!

  Kovács Tamás: Nagyon nehezen vettük fel a ritmust, ami nem csoda, mert lányaim becsületesen dolgozták végig az elmúlt heteket, napokat, így érthető volt, hogy nem tudtunk még „robbanni”. Igaz volt ez a második félidőre is, de jól sáfárkodtunk az energiákkal és előbb Halász, majd Péter Panna adott olyan ritmust a csapatnak, amit nem bírta rövidebb kispaddal rendelkező hazai csapat. A kísérletezgetésnek vége. A fejembe összeállt, hogy kinek milyen feladat tud jutni idén. Ha mindenki csak annyit fog maxon hozni, ami a feladata, akkor meglesz az érem idén is. A felkészülésből vissza van még négy, amit ugyanilyen hatékonysággal fogunk kihasználni, mint ahogy eddig tettük. Sikeres őszben bízom!