KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Simán szoros 2020.01.13. 00:00

  Újraindult a serdülők I. osztályú bajnoksága

  Simán szoros

  Szombat délután futhattak ki újra a lányok a játéktérre, mégpedig a Vasas SC lányai ellenében. Bár ellenfelünk eddig 3 győzelmet szorgoskodott csak össze, nem számítottunk könnyű összecsapásra. A végére nem is lett az. Jól indítottuk a mérkőzést, lányaink elszakadtak a fővárosi egyesülettől, akik elsőre még visszakapaszkodtak, ám a második rohamot már nem bírták, így 25 perc elteltével 6 találatos hazai előnyt mutatott a kijelző. Ekkor a publikum már kezdte elkönyvelni a nagyarányú győzelmet, ám a második játékrészben érkezett a fekete leves. Bár a helyzeteket továbbra is kidolgozták lányaink, azok befejezésébe rendre hiba csúszott, amit a lelkes ellenfelünk ki is használt, és folyamatosan lépegetett hozzánk közelebb. A végjátékra már 2 találatra is csökkent a kidolgozott előny, ám szerencsére elfogyott a lendülete a vendégeknek, illetve mi is magunkra találtunk, így ha nehezen is, de itthon tartottuk a pontokat. 

  Bakonyiné Sütő Diána: “Az első játékrészt teljes mértékben uraltuk, majd a másodikban fejben az öltözőben ragadtunk a befejezéseket illetően, ezzel megnehezítve a saját dolgunkat. A győzelemhez gratulálok a lányoknak. 

  Kozármisleny SE - Vasas SC (15-9) 23-21
  Serdülő I. Osztály 
  Vezette: Hornyik, Zörgő 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos, Bihari 1, Kornfeld 2, Teplán 1, Sasvári 2, Verebes, Takács 3, Kocsis 1, Grosics 9, Cseri 2, Jarjabka 2
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána