KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Sok játéklehetőség, jó megoldások 2018.05.17. 00:00

  Edzőink elégedettek voltak a látottakkal, U9-es csapataink nemcsak végigküzdötték a Mohácson megrendezett utolsó fordulót, hanem többnyire jól is játszottak.

  Sok játéklehetőség, jó megoldások
  Az U9-es korosztály számára Mohácson rendezték meg az utolsó fordulót. Egyesületünket három csapat képviselte, lányaink sokat játszottak, sokat gyakorolhattak.
  – Az I-es csapatom sorrendben a Mohács és a Harkány ellen lépett pályára – kezdte értékelését Kovácsné Bareith Judit edző. – Az első meccsen 15-3-ra, a másodikon 24-0-ra győztünk. Támadásban és védekezésben is fegyelmezetten játszottak a lányok, végig azt kaptam tőlük, amit kértem. A II-es csapatom a Kozármisleny III. és a Komló Sport KC II. ellen lépett pályára. Sok hiányzóval érkeztünk erre a fordulóra, mindenkinek folyamatosan pályán kellett lennie mind a két mérkőzésen. A Misleny III. ellen 25-5-re, a Komló ellen 12-6-ra veszítettünk. Ennek ellenére meg vagyok elégedve a lányokkal, mindenki végigküzdötte a két mérkőzést, és próbálta kihozni magából a maximumot. Ez a forduló ismét remek lehetőség volt a gyakorlásra, és egy jó felkészülés az előttünk álló Orosháza-kupára.
   
  Nagy örömmel tölt el, hogy a fiatalabb korosztálytól egyre több játékos csatlakozik a csapathoz, remek lehetőség, hogy az idősebbek között is kipróbálják magukat. Mindkét mérkőzés jól sikerült, sok szép megoldást láttam – fogalmazott Kovács Enikő edző.