KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Sokan állnak mellettünk – nagyon köszönjük! 2020.07.09. 00:00

  Nagy tervekkel vág majd neki felnőtt csapatunk a következő szezonnak, s ahhoz, hogy valóra válthassuk álmainkat, minden segítségre, támogatásra szükség lesz: örömteli hír, hogy több támogatónk is megerősítette már, a 2020/2021-es idényben is mellettünk lesz!

  Sokan állnak mellettünk – nagyon köszönjük!

  A csapatépítés mellett a vezetőség mindig nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy minél inkább szélesítse a támogatói kört, a már meglévőket pedig megtartsa. Egész egyszerűen azért, mert nélkülük nem menne!

  Az utóbbi években elvégzett sikeres munkának is köszönhető, hogy dacára az elmúlt hónapok országos gazdasági bizonytalanságainak, a koronavírus-járvány okozta negatív hatásnak, egyesületünk több támogatójával is sikeres megállapodást kötöttünk!

  Köszönettel tartozunk:

  • Czirják Józsefnek és Mártinak (Toldi Panzió és Étterem, Kozármisleny)
  • Kovács Károlynak (Két Szekér Fogadó, Kozármisleny)
  • Deli Kálmánnak (Omega Pizzéria, Kozármisleny, és a Maláta Bisztró, Pécs)
  • Solymosi Tamásnak és Bárdos Évának (Courier Express Kft., Kozármisleny)
  • Teleky Zoltánnak (Room Bistro, Pécs)
  • Rundó Étterem Vendéglő és Söröző, Pécs
  • Heinemann Tamásnak (Pécsi Gyorsszerviz Kft., Pécs)
  • Siptár Dávidnak (Pécsi Állatkert: PécsZoo)
  • Filákovity Dusánnak (Pannonborbolt, Pécs)
  • Kocsis Tamásnak (RGB Shop, Pécs)
  • Médiatámogatónknak, a Pannon TV-nek, Pécs

   

  További nagyon jó hír, hogy a meglévő támogatók mellé új is érkezik: a biatorbágyi székhelyű NUTRI8 Sales Group Kft. is mellénk állt! Emellett arra is büszkék lehetünk, hogy a 2020/2021-es TAO-pályázatunk eredményes lett. A megítélt keretösszeg gyakorlatilag már most teljesen fel van töltve, így egyesületünk teljesen nyugodt gazdasági háttérrel várhatja a rajtot.

  Kovács Tamás: – Amennyire kérdéses volt minden pár hónapja, most annyira egyenes minden, hogy ilyen még talán soha nem is volt. Támogatóinkkal sikeres egyeztetéseken vagyunk túl, hamarosan minden partnerünkhöz odaérünk és reményeink szerint mindenkivel folytatni tudjuk az együttműködést. Az önkormányzat is jelezte, hogy az év eleji felfüggesztett támogatásból egy részt biztosítani tud, de az is elhangzott, hogy akár a teljes támogatást is megkaphatjuk. Alapvetően tehát minden összeállt ahhoz, hogy egy jó szezont fussunk, de azt is tudjuk, hogy az álmaink eléréséhez rengeteget kell még dolgoznunk. Azt gondolom, hogy támogatói oldalról most csak egy nagyon kicsi kellene még ahhoz, hogy a bajnokság egyik legnagyobb esélyesének mondhassuk magunkat. Számomra emellett hasonlóan értékes, hogy utánpótlás csapataink az ország legjobbjai között mérettethetik meg magukat! Egy megerősödött edzői stáb segíti majd munkájukat, érkezik számukra az új sportruházat, és ha az MKSZ elfogadja a TAO-módosítási kérelmünket, akkor egy gépjárművel is bővülünk. Magabiztosan kijelenthetem, hogy készen állunk a 2020/2021-es szezonra! Hála és köszönet mindenkinek, aki csak egy kicsit is tett ezért! Szurkolóinknak pedig annyit szeretnék üzenni: egy icipici türelem, és már rakjuk is fel a felkészülési meccseket, majd a sorsolás után már láthatják azt is, hogy mikor lesznek a szezon rangadói.

  Úgy tűnik, minden összeállt ahhoz, hogy egy olyan sikeres szezont fussunk, amilyen még nem volt a csapat történetében. Nyugodtan kijelenthetjük: csak együtt megy!