KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szép győzelmet arattak a serdülők! 2018.02.11. 00:00

  Serdülő csapatunk visszavágott a Dorognak az őszi vereségért, az ifik pedig kihozták a maximumot a Győr elleni meccsből.

  Szép győzelmet arattak a serdülők!

  Kozármisleny SE – Dorogi ESE 26-18 (12-10)

  Serdülő I. osztály. Kozármisleny SE: Wichmann – Köpösdi 1, Bácsalmási 2, Pocsay 4, Fledrich 4, Müllerlei 5, Vártok 9. Csere: Bocskor, Ancil 1, Kasziba, Lazics, Hausznek, Szklenár, Danis.

  Edző: Gyulay László. 

  Gyulay László:Szeptemberben finoman szólva is kínos vereséget szenvedtünk Dorogon. Ehhez képest száznyolcvan fokos fordulaton mentünk keresztül. Erősen tartalékos csapattal álltunk fel, de a védekezésünk és a kapusaink teljesítménye szenzációs volt. A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelet, nagyon szép győzelmet arattunk!

   

  Kozármisleny SE – Győri Audi ETO KC II. 21-27 (9-14)

  Ifjúsági I. osztály. Kozármisleny SE: Vukmann – Acsai 2, Leitner 5, Takács 1, Humel 3, Zeba 2, Menyhei R. 3. Csere: Réti, Büki, Szabó B., Menyhei Cs. 3, Zente 1, Pocsay 1.

  Edző: Gyulay László.

  Gyulay László:A tizenegy korosztályos válogatottat felvonultató ETO ellen maximálisan sikerült helytállnunk. Voltak hibáink, de mindent figyelembe véve kihoztuk a meccsből a maximumot, elégedett vagyok a látottakkal. Már csak egy hét és kiegyenesedünk!