KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szép pillanatok voltak! 2017.11.14. 00:00

  A megyebajnokságban ezúttal egymással csapott össze két csapatunk, s az emlékezetes meccset a juniorok nyerték a Kozármisleny III. ellen.

  Szép pillanatok voltak!

   

  • Nagy csatát hozott a lányok és a menyecskék párharca – értékelt Vollár Jenő edző. – Elsősorban a III.-as csapatunkat emelném ki. Ők ma mindannyian nagybetűsök voltak. Hajtottak, küzdöttek, még lefutni sem tudták őket kellőképpen a lányok, és bizony még egyes pillanatokban oktattak is a „menyecskék"! Minden elismerés az övék. Pár perccel a lefújás előtt még döntetlenre állt a mérkőzés, és csak a végjátékban tudták a lányok felülmúlni őket jobb erőnlétüknek köszönhetően. Ünnep volt ez a mai nap a javából, hiszen hivatalos mérkőzést játszott egymás ellen az egyesület két csapata, és megható pillanatnak voltunk tanúi, amikor a játékvezetők magukhoz szólították a csapatkapitányokat a választáshoz, hiszen az egyik oldalon Körösztúri Szilvia, a másikon pedig leánya, Takács Vivien állt... Ezúton is gratulálok Szilvinek, és azt kívánom neki, hogy ezt az élményt élje át a másik leányával is! Emellett nagy gratuláció és köszönet a közönségünknek, akik szép számban voltak jelen, és nagyon széppé tették ezt a nem mindennapi mérkőzést.

   

  Kozármisleny III.–Kozármisleny junior 27-31 (15-15)

  Megyebajnokság. Kozármisleny SE III.: SZIKLA, KEMÉNYFI, BÁRÁNY, HORNICZ 3, KÖRÖSZTÚRI 3, ERB 1, NAGY 5, KISS, SZALAY 3, TÓTH, STUDI-LUKÁCS 7, KOVÁCS 5. Kozármisleny SE junior: Wichmann, Hausznek, Bocskor (kapusok), Ancil 3, Bánfai 7, Buzády, Kasziba, Fledrich 4, Takács 2, Köpösdi 2, Bácsalmási 1, Pocsay 6, Lazic 4, Szklenár 2, Danis. Edző: Vollár Jenő.