KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szépen jövünk felfelé a tabellán 2021.03.07. 00:00

  Újabb mérkőzést nyert meg felnőtt csapatunk: nem volt könnyű a Csurgó elleni hazai derbi, de a lényeg, hogy megvan a két pont!

  Szépen jövünk felfelé a tabellán

  Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen a 8. percben már három góllal, 5-2-re vezettünk. Ezt követően azonban megtorpantunk, s innentől kezdve érezni lehetett, hogy nagyon meg kell majd dolgozni a sikerért. A 20. percben már a vendégek vezettek 9-8-ra, de nem tudták ránkhozni a frászt, a félidőre helyreállítottuk a világ rendjét, hárommal megléptünk (14-11).

  A szünet után tartottuk a különbséget, sőt, a 40. percben már öt góllal (17-12) vezettünk, s ezzel gyakorlatilag el is döntöttük a meccset. Ezúttal nem sziporkáztunk, de látszott a lányokon, hogy nagyon akarják a sikert, ez pedig elég volt ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokit!

  Zdenko Kordi: – Gratulálok a csapatunknak a megérdemelt győzelemhez, az ellenfélnek pedig a korrekt játékhoz! A mérkőzésre való felkészülés során sok egészségügyi probléma hátráltatott minket, nem is tudtunk teljes kerettel kiállni. Már ennek tudatában is sokat jelent ez a győzelem. Gratulálok a lányoknak a harcossághoz, illetve a csapatszellemhez, ezzel tudtuk ma megnyerni ezt a mérkőzést!

   

  Kozármisleny SE–Csurgói NKC 23-21 (14-11)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
  Vezette: Fehér Viktória, Kékesi Krisztina.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus) 1, Németh (kapus), Szemmelrock 7, Polics 4, Schäffer 2, Markovics 2, Takács 2, Péter P. 2, Tobak 2, Halász 1, Hornyák, Kovács V., Bácsalmási, Köpösdi.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.