KOZÁRMISLENY SE

handball team

  „Szeretek első lenni az elsők között!” 2021.07.17. 00:00

  Az előző szezonban bajnoki címet ünnepelhetett a Vasassal az NB I. B Keleti csoportban, most ugyanerre készül a Nyugatiban. Felnőtt csapatunk új kapusával, Ferenczi Annamáriával beszélgettünk.

  „Szeretek első lenni az elsők között!”

  Kapus poszton gyakorlatilag teljes átalakuláson megy át a keret, hiszen Vig Vivien a következő szezonban a szakmai stáb tagja lesz, Gadányi Maja az FKSE Algyőnél folytatja, Németh Orsolya pedig a PEAC-ban fog védeni. Új játékosok után kellett néznünk, és Ferenczi Annamária személyében sikerült egy rutinos, NB I-es és külföldi tapasztalatokkal is felvértezett hálóőrt szerződtetnünk.

  FB_IMG_1603612085957.jpg

  – Nagyon megtetszettek a kozármislenyi elnök, Kovács Tamás által felvázolt célok, ezért bólintottam rá az ajánlatra – mondta a 27 éves kapus. – A Vasassal az előző szezonban bajnoki címet ünnepeltünk a Keleti csoportban, most szeretném ugyanezt átélni új csapatommal a Nyugatiban is! Bízom benne, hogy sok játéklehetőséget kapok és fejlődni fogok Mislenyben.

  Fiatal csapatunknak nagy szüksége van egy–egy tapasztalt játékosra. Ferenczi Annamária a Fradi utánpótlásában kezdett kézilabdázni, eljutott egészen a felnőtt keretig, kölcsönben játszott Egerben, majd négy évig Németországban folytatta pályafutását: védett a Bundesliga első osztályában szereplő Dortmundban és Oldenburgban is. Ezt követően hazatért, az NB I-es Mosonmagyaróvárhoz szerződött, majd innen került a Vasashoz.

  És hogy milyen játékosnak tartja magát újdonsült kapusunk?

  – Csapatjátékos vagyok, aki nagyon szeret nyerni. Szeretek első lenni az elsők között! Tisztában vagyok vele, hogy felkészült, jó edző vezeti a csapatot Zdenko Kordi személyében, aki ha jól összegyúrja a keretet, biztosan jönnek a szép eredmények. Nekünk, játékosoknak biztatnunk és segítenünk kell egymást, a hibákból pedig tanulni kell!

  Nagyon sok sikert kívánunk Neked kozármislenyi színekben!